«Famagusta»: Πρώτο και με διαφορά το τρίτο επεισόδιο
Η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών τις Κυριακές.
Η μεγάλη παραγωγή του MEGA, «Famagusta», έγινε η συνήθεια των τηλεθεατών τα βράδια της Κυριακής.
Ένα ακόμη επεισόδιο έπλεξε αριστουργηματικά τις ιστορίες του παρελθόντος με τις ζωές των ηρώων στο σήμερα και οι τηλεθεατές του χάρισαν την κορυφή της prime time την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.
Τηλεθέαση
Το τρίτο επεισόδιο της σειράς «Famagusta» σημείωσε ποσοστό 26,5% στο σύνολο του κοινού και άφησε πίσω τον ανταγωνισμό με τουλάχιστον 10,3 μονάδες στη ζώνη μετάδοσής της. Στο δυναμικό κοινό 18-54, παρέμεινε πρώτη με ποσοστό 18,8%. Η κάλυψη της σειράς του MEGA, άγγιξε την Κυριακή τους 2.121.000 τηλεθεατές, ενώ σε επιμέρους κοινό κατέγραψε ακόμη και 42,1%.
Τα μυστικά του χθες επηρεάζουν τις ζωές των ηρώων σήμερα, στη συνέχεια της σειράς Famagusta, κάθε Κυριακή βράδυ, στις 21:00, στο MEGA.
- Δημόσιο χρέος: Μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί;
- «Αν δεν έγραφα για αυτόν, φοβάμαι ότι θα γινόμουν σαν αυτόν» – Ο σεναριογράφος του Taxi Driver πενήντα χρόνια μετά
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (10/2): «Δράση» με σημαντικά ματς στην Premier League
- Κίνηση στους δρόμους: Ταλαιπωρία στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Θεσσαλονίκη: «Στη φάκα» αναισθησιολόγος για φοροδιαφυγή
- Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Γονείς για δεύτερη φορά, η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης
