Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Famagusta: Το spoiler της Σοφίας Παυλίδου για τη συνέχεια - «Η Κατερίνα κάνει κάτι εκδικητικό» (βίντεο)

Famagusta: Το spoiler της Σοφίας Παυλίδου για τη συνέχεια – «Η Κατερίνα κάνει κάτι εκδικητικό» (βίντεο)

Η Σοφία Παυλίδου μοιράστηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» την αντίδρασή της όταν πήρε το σενάριο της σειράς Famagusta και έδωσε ένα spoiler για τη συνέχεια.

Για την μεγάλη ανατροπή που σχετίζεται με τον ρόλο που υποδύεται στη σειρά Famagusta, μίλησε η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου, που βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (05/02) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Όταν πήρα τα σενάρια για το Famagusta έκλαιγα», είπε αρχικά η ηθοποιός, η οποία υποδύεται τον ρόλο της Κατερίνας Σεφερτζή, της συνεργάτιδας του Μάικλ (Χρήστος Λούλης) που γυρίζει το ντοκιμαντέρ για τα γεγονότα του ’74 στη σειρά.

«Όταν είδα ότι θα είμαι μαζί με τον Χρήστο Λούλη και θα παίρνουμε συνεντεύξεις έκλαιγα. Καταλάβαινα ότι είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, που αφορά όλους τους Έλληνες και δεν το έχουμε πει. Αυτό είναι μία εθνική υπόθεση» συνέχισε η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά που έχει αλλάξει τα βράδια της Κυριακής και κερδίζει σταθερά την προτίμηση των τηλεθεατών.

Το spoiler για τη συνέχεια της Famagusta

Η Σοφία Παυλίδου έδωσε όμως και ένα μίνι spoiler για όσα αναμένεται να δούμε στη συνέχεια της σειράς. «Από το επόμενο επεισόδιο θα δούμε ότι ο Μάικλ βάζει την Κατερίνα στο περιθώριο, να είναι απόμακρος, να μην της δίνει σημασία. Έρχεται η κρίση στη σχέση» εξηγεί. «Η Κατερίνα παίρνει μία απόφαση να κάνει κάτι μέσα στην εσωτερική πάλη που έχει. Αισθάνεται πληγωμένη, ακολουθεί έναν άνθρωπο με τον οποίον είναι ερωτευμένη, εκείνος την κάνει πέρα και πληγώνεται. Είναι λίγο εκδικητικό αυτό που κάνει», συνεχίζει.

Μια μεγάλη παραγωγή, με γυρίσματα σε Κύπρο, Αθήνα και Λονδίνου έχει υψηλές απαιτήσεις. «Θυμάμαι στο πρώτο επεισόδιο ήρθε ο Αντρέας Γεωργίου να μας δείξει πλάνα και δεν μπορούσα να τα δω. Είναι συγκινητικό να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι αλήθεια. Αυτό δεν μπορεί να μην σε αγγίξει» είπε η Σοφία Παυλίδου που αποκάλυψε πως ο ρόλος της ολοκληρώνεται στο τέλος του όγδοου επεισοδίου.

Η Σοφία Παυλίδου για τους γιους της

Η Σοφία Παυλίδου αναφέρθηκε όμως και στους γιους της, οι οποίοι πλέον σπουδάζουν και δεν μένουν μαζί της. Όπως είπε η ίδια, έκτοτε νιώθει ότι έχει κάνει επανεκκίνηση στη ζωή της και έχει χρόνο για τον εαυτό της.

«Με παίρνουν μόνοι τους τηλέφωνο. Εγώ δεν θα τους ενοχλήσω, δεν είμαι από τις μαμάδες που παίρνουν κάθε μέρα τηλέφωνο. Με αναζητούν μόνοι τους, έχουν την ανάγκη να με πάρουν και νιώθω πολύ ωραία. Η δική μας γενιά είχε απ’ έξω τους γονείς, δεν ήταν τόσο κοντά μας. Δεν μας καταλάβαιναν» σημείωσε.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην αντίδραση που είχαν οι γιοι της όταν η μητέρα τους βρέθηκε αντιμέτωπη με κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο όπου εργαζόταν. «Έχουμε άμεση συνεννόηση με τα παιδιά. Κι αυτά θύμωσαν στην αρχή, τους εξήγησα ότι η βία φέρνει βία, οπότε ακολουθούμε μία δικαστική οδό, η οποία και μας δικαίωσε κιόλας», είπε.

«Είχε κάποιες δυσκολίες, γιατί ήταν στην εφηβεία τα παιδιά, άκουγαν, μάθαιναν, συνεχιζόταν η υπόθεση από την άλλη πλευρά… Αλλά έχουμε καλή συνεννόηση κι αυτό φαίνεται στις δυσκολίες. Γι’ αυτούς ήταν σοκ ότι πείραξαν τη μαμά τους», είπε η Σοφία Παυλίδου.

Sports in

Ελ Κααμπί: «Ήρθαμε για νίκη, το πιστεύαμε και κάναμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε» (vid)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στην Άστον Βίλα και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε έναν θρίαμβο που όπως τόνισε πίστευαν όλοι μέσα στην ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024