Παπαγιάννης: «Πήρα την μπάλα και απλώς την πέταξα – Είχα την τύχη με το μέρος μου» (vid)
Ο Γιώργος Παπαγιάννης περιέγραψε το εντυπωσιακό buzzer beater που πέτυχε, στέλνοντας το ματς με την Μπαχτσεσεχίρ στην παράταση.
Η Φενέρμπαχτσε έμοιαζε έτοιμη να ηττηθεί από την Μπαχτσεσεχίρ, όμως ο Γιώργος Παπαγιάννης ήρθε ως «από μηχανής Θεός» να σκοράρει από το κέντρο και να στείλει το ματς στην παράταση, για να μπορέσει στη συνέχεια η ομάδα τού Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.
Ο Έλληνας σέντερ σχολίασε το πως έζησε το όλο σκηνικό με το καλάθι, ενώ στάθηκε στην απόδοση που είχε τόσο η Φενέρ, όσο η Μπαχτσεσεχίρ που παραλίγο να… κλέψει μια πολύ μεγάλη νίκη.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Παπαγιάννης:
«Απέμεναν λίγα δευτερόλεπτα και είχα τον Μελίχ (Μαχμούτογλου) να φωνάζει προς εμένα. Είδα δύο αντιπάλους κοντά μου. Πήρα την μπάλα και απλώς την πέταξα. Είχα την τύχη με το μέρος μου.
Δεν μπορούμε να πούμε ότι παίξαμε πολύ καλά. Η Μπαχτσεσεχίρ είναι πολύ καλή ομάδα και πάντα μάχεται μέχρι το τέλος. Κάθε φορά που έμεναν πίσω στο σκορ, έβρισκαν τρόπο να επιστρέφουν στο παιχνίδι. Έπαιξαν πολύ επιθετικά αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε στο τέλος».
Tekrar tekrar izlemelik #papagiannis @FBBasketbol pic.twitter.com/nszNF93ZBt
— gülhanFB💛💙 (@gulhanmutlu6) January 28, 2024
- Νίγηρας: Σφαγή 31 αμάχων σε επίθεση που αποδίδεται στους τζιχαντιστές
- Ισραήλ: «Σε υψηλή ετοιμότητα» για το Ιράν και σε «συντονισμό» με τις ΗΠΑ
- ΕΕ – ΗΠΑ: «Στοίχημα με ρίσκο» αποκαλεί ο CEO της UBS την αποεπένδυση από την αμερικανική οικονομία
- Ο Τραμπ είχε μια «πολύ σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία» με τον Ερντογάν που «συμπαθεί πολύ»
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο, το 7ο, των ΗΠΑ στην Καραϊβική
