Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα «αποτυχημένα στοιχήματα» στο Σακραμέντο και το «κράξιμο» για Παπαγιάννη

Τα «αποτυχημένα στοιχήματα» στο Σακραμέντο και το «κράξιμο» για Παπαγιάννη

Ο Γιώργος Παπαγιάννης απασχολεί τα ΜΜΕ στο Σακραμέντο παρότι έχει φύγει από τους Κινγκς – Ποιος είναι ο λόγος που ασχολούνται με την περίπτωση του.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μπορεί να αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε τη φετινή σεζόν, όμως απασχολεί ακόμη τα ΜΜΕ στο Σακραμέντο παρότι έχει φύγει από τους Κινγκς.

Τον Έλληνα σέντερ της Φενέρμπαχτσε θυμήθηκε η ιστοσελίδα «Aroyalpain» σε λίστα που δημιούργησε με παίκτες που θεωρούνται αποτυχημένα στοιχήματα στους «βασιλιάδες».

Ο Παπαγιάννης αν και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ του Βλάντε Ντίβατς για τους Κινγκς δεν ήταν καλός στο διάστημα που έπαιξε στο ΝΒΑ και στους Κινγκς και έμεινε λίγους μήνες. Τα ΜΜΕ στο Σακραμέντο κράζουν την απόφαση του Ντίβατς να τον επιλέξει τόσο ψηλά στο ντραφτ την ώρα που υπήρχαν σπουδαίοι παίκτες στη συγκεκριμένη «φουρνιά».

Αναλυτικά όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στο Σακραμέντο για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού:

«Ο general manager της ομάδας, Βλάντε Ντίβατς, είδε κάτι σε αυτόν που τον επέλεξε στη λοταρία, προσπερνώντας τον Πασκάλ Σιάκαμ, τον Ντεζούντε Μάρεϊ, τον Κάρις ΛεΒέρτ, τον Μαλίκ Μπίσλεϊ, τον Μάλκομ Μπρόγκντον και τον Ίβιτσα Ζούμπατς. Δεν είναι ακόμα σαφές τι ήταν αυτό, αλλά γρήγορα αποδείχθηκε ότι έκανε λάθος», ανέφερε ο Τάιλερ Γουότς.

«Είχε 38 συμμετοχές με τους Κινγκς, με μέσο όρο 4,2 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 0,6 μπλοκ σε 12,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Το Σακραμέντο τον αποδέσμευσε στο trade deadline του 2018. Στο σύγχρονο ΝΒΑ, οι ψηλοί πρέπει να μπορούν να μαρκάρουν στην περίμετρο, όμως εκείνος δεν μπορούσε. Αποχώρησε από τη λίγκα το 2018 και έκτοτε δεν επέστρεψε», σημείωσε.

Sports in

Η Ευρωλίγκα απαξιώνει το προϊόν της

Δεν νοείται ιδιαίτερα σήμερα, να υπάρχουν παραβάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024