Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Παπαγιάννης, το συμβόλαιο με τη Φενέρ και ένας ειδικός όρος για το καλοκαίρι

Ο Παπαγιάννης, το συμβόλαιο με τη Φενέρ και ένας ειδικός όρος για το καλοκαίρι

Ο Γιώργος Παπαγιάννης και όλα τα δεδομένα σχετικά με το συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι με τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό και υπέγραψε στη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, χωρίς όμως να γίνουν λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Έλληνας ψηλός λίγους μήνες μετά έχει εγκλιματιστεί πλήρως στην Πόλη, ενώ πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό πριν λίγα 24ωρα, σε ένα ματς, όπου η Φενέρ επικράτησε στο φινάλε των Πειραιωτών.

Τα δεδομένα για το μέλλον του Γιώργου Παπαγιάννη

Ο Παπαγιάννης ξεχώρισε στο ματς και τα σενάρια ξεκίνησαν αμέσως σχετικά με το μέλλον του και το συμβόλαιο του, με τα δεδομένα όμως να είναι ξεκάθαρα τουλάχιστον όσον αφορά το deal με τη Φενέρ.

Ο «γίγαντας» της ομάδας του Ιτούδη μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο, όμως το καλοκαίρι που μας έρχεται έχει το δικαίωμα να φύγει από τη Φενέρ αν το επιθυμεί, καθώς υπάρχει ειδικός όρος ανάμεσα στον παίκτη και τη διοίκηση των Τούρκων.

Αυτό φυσικά από μόνο του δεν λέει κάτι, αφού μπορεί μέσα στη χρονιά να συνεχίσει να κάνει… παπάδες και η Φενέρ να του κάνει επέκταση, αλλάζοντας και τους όρους της συμφωνίας.

Το μόνο που υπάρχει ως δεδομένο είναι ότι μπορεί αν το επιθυμεί να αποχωρήσει το καλοκαίρι, χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι αυτό θα γίνει για τον Παναθηναϊκό, ή ακόμη και για τον Ολυμπιακό που ακούστηκε κατά το παρελθόν, πολύ απλά γιατί ο Παπαγιάννης έχει βρει τον εαυτό του στην Πόλη, έχει αλλάξει χώρα και περιβάλλον, κάτι που τον βοηθάει να δείξει ακόμα καλύτερα τα προσόντα του.

Η αποθέωση του Ιτούδη για Παπαγιάννη

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τη νίκη της Φενερμπαχτσέ κόντρα στον Ολυμπιακό και στάθηκε στην εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη.

Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας απένειμε τα εύσημα στον διεθνή σέντερ λέγοντας τα εξής μετά το ματς: «Ο Παπαγιάννης αξίζει έξτρα χειροκρότημα. Ήταν πολύ καλός και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ήταν καλός όχι μόνο στο σκοράρισμα, αλλά και στην άμυνα, στα ριμπάουντ και στις αλλοιώσεις», ανέφερε.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024