Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παπαγιάννης: «Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να αποδώσω έξω από την ζώνη άνεσής μου»

Παπαγιάννης: «Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να αποδώσω έξω από την ζώνη άνεσής μου»

Σε συνέντευξη του ο Γιώργος Παπαγιάννης αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό και τους στόχους της Φενέρ για την νέα σεζόν.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της Euroleague στο YouTube σχολίασε την φυγή του από τον Παναθηναϊκό, την νέα πρόκληση της καριέρας του στην Φενέρμπαχτσε και την προσδοκία του να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε Final 4.

«Ήταν δύσκολο να φύγω από τον Παναθηναϊκό, όλοι ξέρουν ότι έχει ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου» δήλωσε αρχικά ο διεθνής σέντερ, για να προσθέσει: «Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να αποδώσω έξω από την ζώνη άνεσής μου. Το σπίτι σου είναι πάντα σπίτι, είναι πιο εύκολο για εσένα. Τώρα είμαι εδώ και όλοι είναι σπουδαίοι μαζί μου, η ομάδα με βοήθησε και είναι μία πρόκληση για εμένα».

Κλείνοντας, ο Παπαγιάννης δήλωσε: «Ο απόλυτος στόχος της Φενέρ είναι το Final Four. Η ομάδα, η διοίκηση και οι φίλαθλοι θέλουν να προκριθούμε. Ειδικά εγώ. Παίζω φέτος για 8η σεζόν στην EuroLeague, προφανώς θέλω να πάω στο Final Four.

Δεν θα είναι εύκολο, η EuroLeague γίνεται όλο και πιο δύσκολη, αλλά η χημεία και η φιλοδοξία είναι εκεί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά για το επόμενο παιχνίδι. Να έχουμε νοοτροπία νικητή».

Τον λόγο πήρε και ο Δημήτρης Ιτούδης, αναφέροντας «Ο Παπαγιάννης ήταν ειλικρινής και αποφασιστικός να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει επίπεδο. Είναι ένας ψηλός που μπορεί να προστατέψει το καλάθι, να πάρει ριμπάουντ και να σκοράρει από την περιφέρεια, αλλά και κοντά στο καλάθι. Έχει κίνητρο, είναι σε καλή ηλικία, θέλει να μάθει και ελπίζω να είναι επιτυχημένος».

Δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Παπαγιάννη:

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024