Επίσημο: Στη Mάντσεστερ Σίτι το next best thing του αργεντίνικου ποδοσφαίρου (pic)
Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε δικό της το νέο μεγάλο αστέρι της Αργεντινής, Κλαούντιο Ετσεβέρι.
Η Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει το δίχτυα της στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, προκειμένου να βρει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές σε μικρή ηλικία και να τους εντάξει στο δυναμικό της.
Με αυτό τον τρόπο κινήθηκαν οι Πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι απέκτησαν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Όπως ανακοίνωσαν οι Πολίτες, ο Κλαούντιο Ετσεβέρι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2028, με τον αγγλικό σύλλογο να καταβάλει για την αγορά του 25.000.000 ευρώ στην Ρίβερ Πλέιτ.
Ο 18χρονός μεσοεπιθετικός θεωρείται το παιδί-θαύμα του αργεντίνικου ποδοσφαίρου και ήδη «κουβαλάει» πάνω του το προσωνύμιο «νέος Μέσι», λόγω του στιλ παιχνιδιού του και της σωματοδομής του. Ο «Ντιαμπλίτο» (δηλ. μικρός διάβολος) όπως τον αποκαλούν στην Αργεντινή θα παραμείνει στους «μιλιονάριος» μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024 και στην συνέχεια θα ενταχτεί στους Γαλάζιους του Μάντσεστερ.
Ο Ετσεβέρι, ξεκίνησε την καριέρα του στην Ρίβερ Πλέιτ και πραγματοποίησε 6 εμφανίσεις την προηγούμενη σεζόν υπό τις οδηγίες του Μάρτιν Ντεμικέλις, ενώ με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Αργεντινής έχει αγωνιστεί σε 23 παιχνίδια με απολογισμό 12 γκολ.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
We are pleased to announce we have completed the signing of Claudio Echeverri from River Plate ✍️
Claudio has signed a contract until June 2028 but will remain at River before moving to the Etihad Stadium in January next year.
More info ⤵️
— Manchester City (@ManCity) January 25, 2024
- Οι Fantastic Four «εισβάλουν» στη Γουακάντα – Αυτό είναι το νέο teaser του Avengers: Doomsday
- Η πανάκριβη απόδειξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
- Oι ΗΠΑ επέτρεψαν την εξαγωγή τσιπ της Nvidia στην Κίνα, όμως η Κίνα δεν τα θέλει
- Χτύπημα Τραμπ στο Ιράν: Ποιοι τον πιέζουν να μη δώσει πράσινο φως
- Περιστατικό χαμηλής διακινδύνευσης η κατάρρευση του FIR Αθηνών, λέει ο Δήμας: «Παλιά τα συστήματα αλλά λειτουργικά…»
- Βουλγαρία: Πιθανή η προκήρυξη πρόωρων εκλογών – Οι όγδοες μέσα σε τέσσερα χρόνια



