ΟΛΜΕ: Προχωρά σε τρίωρες στάσεις εργασίας έως το τέλος Ιανουαρίου
Αφορούν την πρώτη ή τη δεύτερη βάρδια εργασίας
Στην πρώτη της κινητοποίηση για το 2024 προχωρά η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), με τρίωρες στάσεις εργασίας, εκφράζοντας την αντίθεσή της στην αξιολόγηση.
Οι εκπαιδευτικοί αντιτίθενται στην αξιολόγηση και προχωρούν και τον Ιανουάριο σε τρίωρες στάσεις εργασίας
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ αναφέρει:
«Το ΔΣ της ΟΛΜΕ, σε υλοποίηση της απόφασης της ΓΣ Προέδρων των ΕΛΜΕ (11-2-2023), προκηρύσσει 3ωρες στάσεις εργασίας για την πρώτη ή τη δεύτερη βάρδια εργασίας από Δευτέρα 8/1 έως και Τετάρτη 31/1/2024 στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της ΥΑ 9950/ΓΔ5/27-01-23 (παρακολούθηση μαθημάτων από αξιολογητές κ.λπ)».
Υπενθυμίζεται ότι σε τρίωρες στάσεις εργασίας είχε προχωρήσει η ΟΛΜΕ τον Δεκέμβριο.
Οι κινητοποιήσεις είχαν ξεκινήσει την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου και διήρκεσαν για τέσσερις εβδομάδες, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου. Αφορούσαν το 1ο ή 2ο 3ωρο του προγράμματος των σχολικών μονάδων.
- Πώς οι λόγιοι της Αλεξάνδρειας προσπαθούσαν να χαρτογραφήσουν τους μύθους της αρχαίας Ελλάδας
- Κάνεις κουτσομπολιό και δεν το ξέρεις
- Κληρονομιές: Αξιοποίηση ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων – Όλες οι αλλαγές
- «Το Βιβλίο της Ζούγκλας»: Ποιος θα είναι ο Μόγλης στην παράσταση που θ’ ανέβει στο Λονδίνο
- Μέση Ανατολή: «Πονοκεφάλους» στην κυβέρνηση για την ενεργειακή κρίση – Ο αγροτικός τομέας και οι αυξήσεις στο ράφι
- Καρκίνος: Σταθερά στο 7% των δαπανών υγείας – Βελτιώνεται η επιβίωση






