Στρατάκος: Έχει διαρραγεί η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ αγροτών και ΟΠΕΚΕΠΕ
Επίσκεψη του Γ.Γ ΥπΑΑΤ Γιώργου Στρατάκου στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Την πεποίθησή του ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα μπορέσει και πάλι να ανακτήσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο μέσα στο οικοσύστημα της αγροτικής ανάπτυξης εξέφρασε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στρατάκος, κατά την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού.
Η επίσκεψη του κ. Στρατάκηου, που είναι η πρώτη επίσκεψη μέλους της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου ύστερα από την ανάληψη των καθηκόντων τους, μετά τις εκλογές, πραγματοποιήθηκε μία ημέρα μετά από την απόφαση του Δ.Σ για τον ορισμό νέων διευθυντών του Οργανισμού.
Στις εισηγήσεις τους τόσο οι αντιπρόεδροι Κυριάκος Μπαμπασίδης και Γεωργία Αθανασάκη και η γενική διευθύντρια Όλγα Μωραϊτου –Ζώη, όσο και οι νέοι διευθυντές του Οργανισμού ανέδειξαν ως βασική προτεραιότητα την ανάγκη για άμεση επαναλειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ, με διαδικασίες και τήρηση των κοινοτικών υποχρεώσεων, καθώς και ενίσχυση του Οργανισμού σε ανθρώπινο δυναμικό και πόρους.
Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα μπορέσει και πάλι να ανακτήσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο, είπε ο Γ. Στρατάκος
Στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ βρέθηκε σήμερα ο Γ. Στρατάκος
Νέα αφετηρία
Ο γενικός γραμματέας τόνισε ότι η χθεσινή απόφαση του Δ.Σ για τοποθέτηση νέων διευθυντών είναι μια γενναία απόφαση που σηματοδοτεί την αφετηρία για την εκκίνηση της προσπάθειας ανασύστασης, ανασυγκρότησης και επαναλειτουργίας ενός τόσο κομβικού εποπτευόμενου φορέα του ΥπΑΑΤ.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Στρατάκος «έχει διαρραγεί η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ αγροτών και ΟΠΕΚΕΠΕ, γεγονός που αποτυπώνεται στα συνεχή και διογκούμενα παράπονα που εισπράττουμε σε κάθε συνάντησή μας με εκπροσώπους των αγροτών, ανεξάρτητα από τον παραγωγικό κλάδο που εκπροσωπούν (γεωργοί, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι). Η σχέση εμπιστοσύνης πρέπει να αποκατασταθεί και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο μέσα από σκληρή και συστηματική δουλειά»..
- Ο Τραμπ πιθανόν είναι σε δύσκολη θέση στο Ιράν – Και δεν μπορεί να απεμπλακεί, ακόμη και αν το θέλει
- Συνδυάζεις – Κερδίζεις – ΣυνεχίΖΕΙΣ: Η νέα εποχή στην ασφάλιση είναι εδώ
- Κακοποίηση, απαγωγή, απουσία: Η τραγική ιστορία της Duffy γίνεται ντοκιμαντέρ
- Μπαγκλαντές: Λεωφορείο γεμάτο επιβάτες κάνει βουτιά σε ποτάμι – 18 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι (βίντεο)
- Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Μιλγουόκι Μπακς 130-99: Νέα βαριά ήττα για τα «Ελάφια» – Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς (vids)
- Πεύκη: Εξουδετερώθηκε η οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρήκε παρέα παιδιών



