Πρέβεζα: Συναγερμός μετά την εξαφάνιση 80χρονης
Η ηλικιωμένη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ενώ οι αρχές καλούν όποιον γνωρίζει κάτι ή έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει άμεσα με την Αστυνομία
Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση μίας 80χρονης από το Καναλάκι της Πρέβεζας.
Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν ανήμερα των Χριστουγέννων και έκτοτε η οικογένειά της την αναζητά.
Η ζωή της μπορεί κινδυνεύει
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 80χρονη είναι μόνιμος κάτοικος του χωριού Παπαδάτες και διέμενε προσωρινά στην περιοχή λόγω των εορτών.
Στις έρευνες συμμετέχει η ΕΕΕΔ Καναλακίου
Η εξαφάνισή της από το σπίτι δηλώθηκε από στενό συγγενικό πρόσωπο, το οποίο ενημέρωσε την Αστυνομία.
Από χθες κάτοικοι, εθελοντές, η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Καναλακίου συμμετέχουν ενεργά στις προσπάθειες για να βρεθεί η ηλικιωμένη, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
«Η αγνοούμενη 80χρονη ονομάζεται Ελένη, έχει άνοια. Όποιος αντιληφθεί την αγνοούμενη γυναίκα ας επικοινωνήσει άμεσα με το Αστυνομικό Τμήμα Καναλακίου. Η ζωή της μπορεί κινδυνεύει», αναφέρει η ΕΕΕΔ Καναλακίου σε ανακοίνωσή της.
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
