Βασίλης Καρράς: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη η σορός του
Μεγάλη συγκίνηση για τον χαμό του λαϊκού τραγουδιστή.
Στη Θεσσαλονίκη έφτασε το πρωί της Δευτέρας η σορός του Βασίλη Καρρά, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών το απόγευμα της Κυριακής, βυθίζοντας στη θλίψη όλη τη χώρα, αλλά κυρίως την οικογένειά του.
Η σόρος στη συμπρωτεύουσα
Λίγη ώρα αργότερα στο γραφείο τελετών απέναντι από τα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στην Θέρμη έφτασαν υποβασταζόμενες η σύζυγός του Χριστίνα και η κόρη του Ειρήνη.
Φίλοι και συγγενείς βρίσκονται εκεί για να αποχαιρετίσουν τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή. Μεταξύ αυτών είναι ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και ο Γενικός Γραμματέας Κ.Ο. της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης.
Η τελευταία επιθυμία του τραγουδιστή
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας θα γίνει η κηδεία του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή, σύμφωνα με επιθυμία του ίδιου. Ο Βασίλης Καρράς αγαπούσε πολύ τον τόπο του και είχε προσφέρει μεγάλο έργο στη συγκεκριμένη περιοχή. Εκεί γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 1953 από μια οικογένεια βιοπαλαιστών. Το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλειος Κεσογλίδης.
Όταν δεν τραγουδούσε περνούσε το χρόνο του στο προσωπικό του ησυχαστήριο στο «Χωριό της Ειρήνης» λίγο πιο έξω από την Καβάλα.
Όσοι τον έχουν επισκεφθεί μιλούν για έναν επίγειο παράδεισο με πισίνες, γήπεδα τένις, πάρκινγκ 4.000 θέσεων, αίθουσες εκδηλώσεων, εστιατόριο, λαογραφικό μουσείο, και τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ανακαλύψουν την καλλιέργεια λαχανικών αλλά και την εκτροφή ζώων.
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»



