Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Καρράς: Οι δύο γυναίκες της ζωής του

Βασίλης Καρράς: Οι δύο γυναίκες της ζωής του

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε στο πλευρό του την οικογένεια του καθόλη τη διάρκεια της περιπέτειας με την υγεία του.

Ο Βασίλης Καρράς, προτιμούσε να εκφράζεται μέσα από τα τραγούδια του, καθώς κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα media. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ήταν παντρεμένος επί 45 χρόνια με την σύζυγό του, Χριστίνα.

Τους τελευταίους μήνες η οικογένειά του βρισκόταν δίπλα του μέχρι το τέλος του ζητώντας από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να τηλεφωνούν στο σπίτι. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούσαν να προστατεύσουν τον Βασίλη Καρρά για να μην αναστατωθεί.

Τι έλεγε ο ίδιος για τον γάμο του

«Εγώ παντρεμένος γεννήθηκα. Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω… Έχουμε και μία κόρη», είχε δηλώσει σε συνέντευξή.

O Βασίλης Καρράς μαζί με την κόρη του και τη σύζυγο του

Η λατρεία στην κόρη

Η κόρη τους Χρυσοβαλάντω- Ειρήνη δεν άργησε να έρθει στη ζωή του ζευγαριού. Η μονάκριβη κόρη του λαϊκού τραγουδιστή, στην οποία είχε τεράστια αδυναμία, ακολούθησε διαφορετική πορεία από τον πατέρα της. Η Ειρήνη έχει αναλάβει τη λειτουργία του «Χωριού της Ειρήνης», τη μεγάλη μονάδα φιλοξενίας και διασκέδασης σε παραδοσιακό ύφος που διατηρούσε ο πατέρας της στην περιοχή Καρδία, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Η συγκίνηση στο γάμο της

Το 2019 η οικογένεια είχε βιώσει μια από τις πιο έντονες στιγμές. Η κόρη του Βασίλη Καρρά και της Χριστίνας ντύθηκε νύφη, προκαλώντας συγκίνηση στον λαϊκό τραγουδιστή ο οποίος συνόδευσε την κόρη του στην εκκλησία.

Μαζί με τη γυναίκα του πολύ συγκινημένοι καμάρωναν την πανέμορφη κόρη τους. Έπειτα από την τελετή η δεξίωση είχε γίνει στο κτήμα που διαθέτουν στην Καρδία Θεσσαλονίκης και το γλέντι είχε συνεχιστεί μέχρι τις πρωινές ώρες.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024