Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Καρράς: Πανικός στις πίστες από το 1990 - Οι λαμπερές συνεργασίες

Βασίλης Καρράς: Πανικός στις πίστες από το 1990 – Οι λαμπερές συνεργασίες

Για περισσότερα από 30 χρόνια, ο λαϊκός τραγουδιστής κατάφερνε να γεμίζει τις πίστες και να προκαλεί πανικό σε όλες τις εμφανίσεις του.

Ο Βασίλης Καρράς ο οποίος έφυγε από τη ζωή παραμονή Χριστουγέννων δίνοντας μάχη με τον καρκίνο το τελευταίο διάστημα, άφησε πίσω του πλούσια μουσική παρακαταθήκη. Στην καριέρα του καταγράφονται σπουδαίες επιτυχίες αλλά και συνεργασίες με μεγάλους δημιουργούς και μεγάλα ονόματα από τον Τόλη Βοσκόπουλο μέχρι την Ελένη Φουρέιρα.

Το 1980 δημοσίευσε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Παράγκες και παλάτια», ο οποίος γνώρισε μεγάλη απήχηση. Στη συνέχεια, δίσκοι και τραγούδια του έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι καταφέρνοντας μέσα σε λίγα χρόνια το κοινό του να τον αναδείξει ως νούμερο ένα λαϊκό τραγουδιστή της Ελλάδας.

Η συνεργασία με την Καίτη Γαρμπή

Πριν τριάντα χρόνια το 1993, ο τραγουδιστής βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ποσειδώνιο μαζί με την Καίτη Γαρμπή. Μια συνεργασία που πήγε εξαιρετικά και επαναλήφθηκε για 2 ακόμη φορές το 1996, αλλά και το 2018 στο Ποσειδώνιο.

Βανδή – Καρράς

Το 1998 μαζί με την Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκαν στο Γκάζι. Η νεαρή τότε τραγουδίστρια έκανε τα πρώτα της βήματα μαζί του, συνδυάζοντας την πρώτη της μεγάλη εμφάνιση με το τραγούδι «Γέλα μου». Το 2008 επαναλήφθηκε η συνεργασία στον Διογένη, παρέα με τον Νίνο.

Η μεγαλύτερη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Με έχεις κάνει αλήτη», το οποίο σημείωσε πάνω από 180.000 αντίτυπα

Η μεγάλη συνεργασία με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Το 2002 τραγουδά με τον Στέλιο Διονυσίου, ενώ δύο χρόνια αργότερα ήρθε η μεγάλη συνεργασία με τον Τόλη Βοσκόπουλο στο Ribas. Ακολούθησε μία περίοδος όπου τραγουδούσε στο Theatro, κυρίως με νέα πρόσωπα στο λαϊκό σχήμα, αλλά και στην Θεσσαλονίκη.

Από τον Παντελίδη μέχρι την Φουρέιρα

Την σεζόν 2011-12 τραγούδησε μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο στο Fix και ακολούθησε την επόμενη σεζόν η συνεργασία με Παντελή Παντελίδη και Πάολα πίσω στο Theatro. Στο ίδιο μαγαζί έναν χρόνο μετά, εμφανίστηκε έχοντας στο πλευρό του δύο ανερχόμενα, τότε, ταλέντα, τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Ελένη Φουρέιρα.

Το 2015 εμφανίζεται στο Έναστρον με δύο άκρως πετυχημένες σεζόν, τη μία με Στέλιο Ρόκκο και Τάκη Ζαχαράτο και την δεύτερη με τον Γιώργο Μαζωνάκη, όπου πλημμύριζε από κόσμο κάθε βράδυ.

Καρράς – Σφακιανάκης, οι δύο δυνάμεις που δεν τα βρήκαν

Την επόμενη χρονιά ήρθε η συνεργασία με τον Νότη Σφακιανάκη, η οποία φημολογείται ότι δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο στα παρασκήνια. Ωστόσο, πάνω στη σκηνή, οι δύο τραγουδιστές ταίριαξαν καλλιτεχνικά.

Και η τελευταία συνεργασία που διεκόπη πρόωρα λόγω Covid

Το 2019 ήρθε και η τελευταία μεγάλη συνεργασία του. Ηταν στην Ιερά Οδό με τον Γιάννη Πλούταρχο. Μία συνεργασία που διακόπηκε πρόωρα στις αρχές του 2020 λόγω του lockdown.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024