Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 35χρονος σε εργοτάξιο στο Ρέθυμνο
Οι αρχές ερευνούν αν πρόκειται για εργατικό δυστύχημα καθώς δεν έχει γίνει γνωστό αν ο άτυχος άνδρας εργαζόταν στο εργοτάξιο.
Τραγωδία στο Ρέθυμνο το πρωί του Σαββάτου καθώς ένας 35χρονος έχασε τη ζωή του μέσα στο εργοτάξιο ανάπλασης στην περιοχή Ατσιπόπουλου όταν άγνωστο πως, χτυπήθηκε από σκαφτικό μηχάνημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο 35χρονος άνδρας ήταν από την Αθήνα και ήταν συγγενής της οικογένειας του αναδόχου.
Λάθος χειρισμός του σκαφτικού μηχανήματος
Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου, Κώστας Νικολιδάκης, μιλώντας στο τοπικό μέσο ενημέρωσης, ανέφερε πως από λάθος χειρισμό, το μηχάνημα γύρισε απότομα σε λάθος κατεύθυνση και σκότωσε τον 35χρονο. Ο χειριστής του μοιραίου μηχανήματος, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του προέδρου του ΕΚΡ, φέρεται να είναι επίσης συγγενής του αναδόχου αλλά και του νεκρού.
Ο ίδιος, ανέφερε πως δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν πρόκειται για εργατικό δυστύχημα καθώς δεν έχει γίνει γνωστό αν ο νεκρός εργαζόταν στο εργοτάξιο ή βρισκόταν στην Κρήτη για να δει τους συγγενείς που βρίσκονταν στο εργοτάξιο.
Προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη
Η υπόθεση και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χειριστής συνελήφθη και καταθέτει για όσα συνέβησαν. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Creta24 ο Κ. Νικολιδάκης, οδηγήθηκε με την συνοδεία αστυνομικών και πάλι στο σημείο του ατυχήματος: «Έχει συλληφθεί ο χειριστής του μηχανήματος, αυτή την στιγμή κρατείται και πριν από λίγη ώρα τον είχαν πάει πίσω στον τόπο του ατυχήματος για να δώσει διευκρινίσεις και να τους πει τι, πως και που έγινε».
Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
