Γκέλα για την Καλλιθέα στην Πάτρα (1-1) – Δεν άλλαξε η κατάσταση στον Βόρειο όμιλο
Η Παναχαϊκή για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι μπόρεσε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, αυτή τη φορά κόντρα στην Καλλιθέα, που παραμένει στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου.
Η Καλλιθέα παραμένει στην κορυφή του Νοτίου ομίλου της Super League 2, όμως έχασε βαθμούς από την τελευταία της βαθμολογίας Παναχαϊκή, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες για την 12η αγωνιστική της δεύτερης εθνικής κατηγορίας.
Στον Βόρειο όμιλο δεν άλλαξε κάτι στην βαθμολογία, αφού τα παιχνίδια Αιολικός – Κοζάνη και ΑΕΚ Β’ – Αναγέννηση Καρδίτσας αναδείχθηκαν ισόπαλα χωρίς γκολ (0-0).
Η Καλλιθέα και η ισοπαλία με την Παναχαϊκή
Η Καλλιθέα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Λουκίνα στο 36ο λεπτό, όμως πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο η Παναχαϊκή μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 1-1, με γκολ του Πατρινού.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε λιγοστές φάσεις, με το τελικό 1-1 να διατηρεί τους Πατρινούς στην τελευταία θέση του Νοτίου Ομίλου με μόλις 6 βαθμούς, ενώ η Καλλιθέα βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης, με 24 βαθμούς, στο +2 από τα Χανιά, που έχουν παιχνίδι λιγότερο.
Στον Βόρειο όμιλο με τις «λευκές» ισοπαλίες σε Σπάτα και Μυτιλήνη, διατηρήθηκε η τριπλή ισοβαθμία στους 15 βαθμούς ανάμεσα σε Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΕΚ Β’ και Κοζάνη, ενώ ο Αιολικός βρίσκεται στην 9η θέση του ομίλου με 13 βαθμούς.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Τζέιμς Νάναλι φιλοξενήθηκε στο podcast της Stoiximan και μίλησε για τον Σάκοτα, την παρουσία του στην ΑΕΚ και αναφέρθηκε σε διάφορες στιγμές της καριέρας του.