Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός και με εκπληκτικό Ιντάλγκο δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην νίκη στο ντέρμπι «αιωνίων» με 3-1 σετ κόντρα στον Παναθηναϊκό και να ανέβει μόνος πρώτος στην κορυφή της Volley League και με παιχνίδι λιγότερο, μετά από 8 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α1 των ανδρών.
Για τον Ολυμπιακό μεγάλοι πρωταγωνιστές ο Ιντάλγκο με 20 πόντους, με τον Στερν να έχει 17.
Πρώτος σκόρερ στο ματς ήταν ο Ερνάντεζ από πλευράς Παναθηναϊκού με 21 πόντους.
Ο Ολυμπιακός μπήκε καλά στο πρώτο σετ και πήρε από νωρίς προβάδισμα με 7-3 στο ξεκίνημα. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει σε 8-8, ενώ το νέο προβάδισμα που πήραν οι «ερυθρόλευκοι» στη συνέχεια (13-8), έγινε εκ νέου ισοπαλία (14-14). Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια κατάφερε να ανεβάσει ρυθμό και να πάρει το πρώτο σετ με 25-21, με πρωταγωνιστή τον Στερν.
Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση και μπόρεσε να επιβληθεί και να ισοφαρίσει σε ένα σετ-θρίλερ. Πέρα από το αρχικό +3 του Ολυμπιακού (10-7), οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να ξεφύγουν στο σκορ και οδηγήθηκαν σε συγκλονιστικό φινάλε στο σετ, με τους «πράσινους» να καταφέρνουν να πάρουν το σετ με 33-31.
Στο τρίτο σετ ήταν η στιγμή να αναλάβει δράση ο Ιντάλγκο. Ο Κουβανός ήταν καθοριστικός σε άμυνα και επίθεση, σε ένα σετ που ο Ολυμπιακός κράτησε το προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια του σετ. Οι «Ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν μπροστά με 6 πόντους (16-10) και στη συνέχεια μέχρι και με 7 (22-15), πριν ο Παναθηναϊκός με αντεπίθεση διαρκείας μειώσει σε 24-22. Οι Πειραιώτες σε εκείνο το σημείο έκαναν το 25-22 και κατέκτησαν το τρίτο σετ για το 2-1.
Στο τέταρτο σετ ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πολύ πιο αποφασισμένος για τη νίκη και ξέφυγε γρήγορα με 5-0. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και μείωσε σε 7-5, όμως στη συνέχεια δεν μπόρεσε να πλησιάσει περισσότερο, με την ομάδα του Καστελάνι να φτάνει στην κατάκτηση και αυτού του σετ με 25-20, για την τελική επικράτηση με 3-1, νίκη που της δίνει 3 πόντους.
Με αυτό το τρίποντο ο Ολυμπιακός έφτασε τους 21 βαθμούς, έχοντας το απόλυτο 7/7 στο πρωτάθλημα και με παιχνίδι λιγότερο από τους «πράσινους» τους προσπέρασε στη βαθμολογία, καθώς ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στους 20, με την πρώτη του ήττα στη σεζόν.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Αυξανόμενα έσοδα, εκρηκτικά χρέη και ένα νέο σύστημα κανόνων που φιλοδοξεί να σώσει τα οικονομικά των συλλόγων και να αλλάξει νοοτροπία σε ολόκληρο το οικοσύστημα του ποδοσφαίρου στη Βραζιλία
Ο Παναθηναϊκός έχει σοβαρό θέμα, καθώς οκτώ παίκτες και τρία μέλη από το επιτελείο της ομάδας διαγνώστηκαν με γρίπη Α, με τους πράσινους να ζητούν αναβολή για το ματς με το Μαρούσι.
Η πλατφόρμα OnlyFans που έγινε παγκοσμίως γνωστή για το ερωτικό της περιεχόμενο μπαίνει δυναμικά στον χώρο του αθλητισμού, χορηγώντας όλο και περισσότερους επαγγελματίες τενίστες και τενίστριες.