Ο Άρης μπόρεσε να πάρει τη νίκη κόντρα στο Περιστέρι, με 81-73 σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι μετέτρεψαν σε ντέρμπι στο τέλος, επιστρέφοντας από το -18 και με μεγάλη ένταση στο φινάλε, όμως εν τέλει οι «Κίτρινοι» κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο και ανέβηκαν στην 4η θέση της Basket League.
Με αυτή τη νίκη ο Άρης ανέβηκε στην 4η θέση με 6-4, ενώ παράλληλα εξασφάλισε την παρουσία του στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.
Καθοριστικός για τον Άρη, που είχε διψήφια διαφορά στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, ο Ρομπέρτο Γκάλινατ, που τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους (6/11 τρίποντα), ενώ πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Τζο Ράγκλαντ του Περιστερίου με 19 πόντους.
Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκε με 6 πόντους στην πρώτη περίοδο (18-12) και δεν άργησε να πάρει διψήφια διαφορά, για να φτάσει στο +13 στα μισά του δευτέρου δεκαλέπτου (29-16).
Με 13 πόντους διαφορά μπήκε και στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη (59-46) και κατάφερε να τη διευρύνει ακόμη περισσότερο, φτάνοντας στο +18 (74-56). Σε αυτό το σημείο όμως το Περιστέρι αντέδρασε και προσπάθησε με τους Ράγκλαντ και Ρένφρο να φτάσει στην ανατροπή, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στους 6 (79-73), πριν οι βολές του Τολιόπουλου διαμορφώσουν το τελικό 81-73.
Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλη νίκη για την Ίντερ με 4-0 επί της εξαιρετικής φέτος Κόμο, με τους «νερατζούρι» να πατούν έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.
Η Μπέτις έκανε το λάθος να προηγηθεί και η Μπαρτσελόνα τη διέλυσε με 5-3 για την έκτη σερί νίκη της και το +4 με ματς παραπάνω από τη Ρεάλ. Χατ-τρικ σε 29 λεπτά ο Φεράν Τόρες.