Απίθανος Ντόντσιτς: Έκανε triple double πριν το ημίχρονο
Εξωπραγματικός Λούκα Ντόντσιτς έκανε triple double πριν το ημίχρονο και οδήγησε τους Μάβερικς σε άνετη νίκη επί των Τζαζ (147-97).
Οι Μάβερικς επικράτησαν εύκολα με 147-97 των Τζαζ, την ώρα που ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε εμφάνισε που έμεινε στην ιστορία. Ο Σλοβένος σταρ είχε 40 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ με 6 τρίποντα, σε μόλις… τρία δωδεκάλεπτα!
Πέτυχε triple double 29 πόντων από το ημίχρονο, το έβδομο ματς της καριέρας του με 40+ πόντους, 10+ ριμπάουντ και 10 + ασίστ, ισοφαρίζοντας τον θρύλο του ΝΒΑ Γουίλτ Τσάμπερλεϊν στην 4η θέση της σχετικής λίστας.
Αυτό ήταν το πρώτο triple double που πετυχαίνει στην καριέρα του στο ημίχρονο, ενώ είναι και το υψηλότερο triple double ημιχρόνου από πλευράς σκοραρίσματος στην ιστορία του ΝΒΑ.

- Γιορτή σήμερα 12 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]
- Ο Μπέζος «κλέβει» ταλαντούχο στέλεχος από την OpenAI
- Οι last minute κρατήσεις «ζεσταίνουν» τον τουρισμό
- Το φάντασμα της «ανοκρατίας» – Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν μια κρίση που κάποτε διαγνώστηκε σε άλλους
- Σε χάος η φυσική αγορά πετρελαίου – Στα ύψη οι τιμές






