Γάζα: «Φρικιαστικά τα πλάνα μετά τον βομβαρδισμό του σχολείου» – Δεκάδες νεκροί και τραυματίες
«Δεν μπορεί αυτές οι επιθέσεις να γίνουν καθημερινότητα, πρέπει να σταματήσουν» λέει η UNRWA.
Ο υπεύθυνος της Παλαιστινιακής Υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNRWA) ανέφερε σήμερα ότι έλαβε «φρικιαστικές» φωτογραφίες και τηλεοπτικά πλάνα πολλών ανθρώπων που σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν από την επίθεση σε σχολείο στα βόρεια της Γάζας.
«Αυτές οι επιθέσεις δεν μπορεί να γίνουν καθημερινότητα. Πρέπει να σταματήσουν. Μία ανθρωπιστική εκεχειρία δεν μπορεί να καθυστερήσει άλλο» ανέφερε ο Γενικός Επίτροπος της UNRWA, Φιλίπ Λαζαρίνι, στο X.
Receiving horrifying images & footage of scores of people killed and injured in another @UNRWA school sheltering thousands of displaced in the north of the Gaza Strip.
These attacks cannot become commonplace, they must stop. A humanitarian ceasefire cannot wait any longer.
— Philippe Lazzarini (@UNLazzarini) November 18, 2023
ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Israeli army hit UN-affiliated Al Fakhoora school housing thousands of displaced Palestinians in the Jabalia camp in northern Gaza on Saturday, killing more than 200 according to the Palestinian Ministry of Health pic.twitter.com/9z6HLp3Xtu
— TRT World (@trtworld) November 18, 2023
Το υπουργείο Υγείας της Χαμάς ανακοίνωσε το θάνατο περισσότερων από 80 ανθρώπων σε δύο επιδρομές του ισραηλινού στρατού σε καταυλισμό προσφύγων που διευθύνεται από τον ΟΗΕ στην Τζαμπάλια, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.
32 νεκροί μόνο από μία οικογένεια, ανάμεσά τους 19 παιδιά, στην Τζαμπάλια
Το υπουργείο Υγείας της Γάζας αναφέρει ότι 32 άτομα από μία οικογένεια σκοτώθηκαν σε επίθεση του ισραηλινού στρατού σε κτίριο στη βόρεια πλευρά της Λωρίδας, με 19 παιδιά μεταξύ των νεκρών, όπως αναφέρει το AFP.
🔴UPDATE #Israel #Palestine
Israeli strike on Jabalia camp kills 32 people from same familyhttps://t.co/3HkmclfXk4
— Middle East Eye (@MiddleEastEye) November 18, 2023
Το υπουργείο έδωσε στη δημοσιότητα κατάλογο με τα ονόματα των 32 μελών της οικογένειας Αμπού Χαμπάλ, που σκοτώθηκαν στην Τζαμπάλια, τον μεγαλύτερο προσφυγικό καταυλισμό στον πολιορκημένο θύλακα.
Τρίτο χτύπημα στη Χαν Γιουνίς
Ιδιαίτερα σκληρές είναι οι εικόνες που μεταδίδουν παλαιστινιακά ΜΜΕ μετά από το νέο χτύπημα του Ισραήλ στη Χαν Γιουνίς.
Σύμφωνα με Quds News Network, το Ισραήλ χτύπησε δύο σπίτια οικογενειών, ενώ υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Israeli barbaric airstrike on Al-Agha and Ashour families in the center of Khan Yunis caused the death of those little angels. #Israel #Gaza pic.twitter.com/J63m2yRRaO
— Quds News Network (@QudsNen) November 18, 2023
- Το «πράσινο» περιτύλιγμα των BAFTA: Το αόρατο αποτύπωμα της λάμψης των βραβείων στο περιβάλλον
- Single και ευτυχία: Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας
- Οι φίλοι του Έρικ Ντέιν δημιουργούν μια καμπάνια GoFundMe μετά το θάνατό του για να «υποστηρίξουν τις κόρες του»
- Ένα Σάββατο πρωί στην Καισαριανή – Εκεί που περπάτησαν και εκτελέστηκαν οι 200
- Η Κίνα στο έτος του Πύρινου Αλόγου – Μεταξύ εορταστικής ατμόσφαιρας και οικονομικής ανασφάλειας
- Brain drain: Εισιτήριο στο εξωτερικό με άγνωστο τον χρόνο επιστροφής – Τι κάνει τους νέους στην Ελλάδα να «φεύγουν»
- Ταμείο Ανάκαμψης: Στο φουλ οι μηχανές για 177 ορόσημα
- Το χάσμα Μητσοτάκη – Δένδια και η ανοιχτή πια συζήτηση στη ΝΔ για κόμμα που είναι πλέον πιο μικρό από την παράταξη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-146x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)























































![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442