Στην αποστολή του «τριφυλλιού» για Βερολίνο ο Ναν
Ο Κέντρικ Ναν προπονήθηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα του Παναθηναϊκού και θα ταξιδέψει στο Βερολίνο για την αναμέτρηση των «Πρασίνων» κόντρα στην Άλμπα.
Ο Κέντρικ Ναν έκανε το απόγευμα της Τετάρτης την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες, υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν.
Ο Αμερικανός γκαρντ φορώντας τα χρώματα του «τριφυλλιού», με το που πέρασε τα εργομετρικά τεστ πάτησε κατευθείαν παρκέ, δείχνοντας πόσο πολύ θέλει να μπει γρήγορα στην καθημερινότητα της ομάδας και να πάρει αγωνιστικά λεπτά.
First day in the office for @nunnbetter_ ?☘️#WeTheGreens #paobc pic.twitter.com/SJFA64uyKo
— Panathinaikos BC (@paobcgr) November 8, 2023
O Ναν θα βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού στη Γερμανία, για την αναμέτρηση κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου (10/11, 21:00), με τον πρώην παίκτη των Χιτ, των Λέικερς και των Γουίζαρντς να κάνει πράξη με το «καλημέρα» τη δήλωση που έκανε κατά την άφιξή του στην Ελλάδα: «Μπορώ να παίξω και αύριο αν χρειαστεί».
Στο Βερολίνο θα ταξιδέψει και ο Λούκα Βιλντόζα που μοιάζει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού, που τον ταλαιπωρούσε και είναι έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ.
Η αναχώρηση της ομάδας του Παναθηναϊκού για το Βερολίνο είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης (9/11).
- «Νέο ξεκίνημα, νέοι αγώνες» για την Ελένη Αυλωνίτου που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση στη Μερσίνη με τέσσερις νεκρούς
- Γενεύη: Επιβλητική νίκη και πρόκριση στον δεύτερο γύρο για τον Τσιτσιπά (2-0)
- «Η γη της ελιάς» – Όσα θα δούμε στο νέο συνταρακτικό επεισόδιο
- Έμπολα: Τουλάχιστον 100 νεκροί στο Κονγκό – Έξι Αμερικανοί έχουν εκτεθεί στον ιό
- Μυστήριο με το θάνατο 47χρονου στην Κάλυμνο – Συνελήφθη ένας ψαράς

