
Μονέκε: «Σκληρός ο Ιβάνοβιτς, αλλά υπάρχει κάποιος… χειρότερος»
Ο Τσίμα Μονέκε μίλησε για τον περίφημο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και στην σκληράδα του, όμως αποκάλυψε πως έχει συνεργαστεί με ένα πιο σκληρό προπονητή.
Η Μπασκόνια αποφάσισε να σμίξει ξανά με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, έναν προπονητή που φημίζεται για την πειθαρχία και τον σκληρό τρόπο που προπονεί.
Ο Τσίμα Μονέκε, μίλησε για τον Μαυροβούνιο τεχνικό, αναφέροντας ότι έχει ακούσει για εκείνον, όπως τόνισε ότι υπάρχει ένας άλλος προπονητής που είναι ακόμα πιο σκληρός και αυτός δεν είναι άλλος από τον Πέδρο Μαρτίνες της Μανρέσα.
Οι δηλώσεις του Τσίμα Μονέκε:
«Έχω ακούσει φήμες για εκίνον, νομίζω ότι όλοι έχουν ακούσει αυτές τις φήμες, αλλά ειλικρινά, τουλάχιστον για τις πρώτες μέρες, δεν είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί.
Μακράν οι πιο σκληρές προπονήσεις ήταν εκείνες με τον προπονητή Πέδρο Μαρτίνες στη Μανρέσα.
Με έχουν προετοιμάσει για οτιδήποτε άλλο έχει συμβεί στην καριέρα μου και είμαι πάντα κάποιος που είναι έτοιμος να δουλέψει και να προπονηθεί».
- Παλλήνη: Καρέ καρέ ο άγριος ξυλοδαρμός κοσμηματοπώλη
- «Το σημάδι της σάρκας» – Χαμένο ποίημα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα ανακαλύφθηκε 93 χρόνια μετά
- Έγινε η συνάντηση Σιάο – Ζήση: «Κάθε χρόνο ο Άρης Betsson θα ανεβαίνει επίπεδο»
- Αφθώδης πυρετός: Αυξάνονται τα κρούσματα στη Λέσβο – Έφτασαν τα 43 συνολικά
- Greek Museums See Revenue Surge Despite Visitor Fluctuations
- LIVE: Μπρέντφορντ – Φούλαμ

