Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λούτον – Λίβερπουλ 1-1: Ο Ντίας έσωσε τους «κόκκινους» στις καθυστερήσεις

Λούτον – Λίβερπουλ 1-1: Ο Ντίας έσωσε τους «κόκκινους» στις καθυστερήσεις

Η Λίβερπουλ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην έδρα της Λούτον, αλλά κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό (1-1) χάρη σε γκολ του Ντίας στις καθυστερήσεις, με τον Κολομβιανό να αφιερώνει το γκολ στον πατέρα του που έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Ο συγκλονιστικός Ντίας έσωσε τη Λίβερπουλ! Με την οικογένειά του να περνά δραματικές ώρες λόγω της απαγωγής του πατέρα του, ο Κολομβιανός επιθετικός βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις του ματς με τη Λούτον έδωσε τουλάχιστον τον βαθμό (1-1) στην ομάδα του η οποία βρέθηκε κοντά σε μέγα κάζο.

Μοιραίος για τους «reds» ήταν ο Νούνιες που έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες. Η πρώτη κατέληξε στο δοκάρι στο 13′ και η δεύτερη είναι ίσως η ευκαιρία της σεζόν αφού κατάφερε να αστοχήσει σε κενό τέρμα στο 70′. Η Λούτον βρήκε δίχτυα στο 80′ όταν μετά από κόρνερ της Λίβερπουλ έφυγε στην κόντρα, ο Καμπορέ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Τσονγκ πλάσαρε για το 1-0 από κοντά.

Η Λίβερπουλ πίεσε για το γκολ στα τελευταία λεπτά και το βρήκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Έλιοτ σέντραρε από δεξιά και ο Ντίας με κεφαλιά έκανε το 1-1 για την ομάδα του, αφιερώνοντας το γκολ στον πατέρα του που ζει εφιαλτικές στιγμές.

Λούτον: Καμίνσκι, Καμπορέ, όσο, Λοκίερ, Μενγκί, Ντάουτι, Νακάμπα, Ογκμπένε (79’ Μπράουν), Μπάρκλεϊ, Μόρις (75’ Αντεμπάγιο), Τάουνσεντ (61’ Τσονγκ)

Λίβερπουλ: Άλισον, Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Γκόμες (66’ Τσιμίκας), Μακ Άλιστερ, Χράφενμπερχ (84’ Ντίαζ), Σομποσλάι (66’ Έλιοτ), Σαλάχ, Ζότα (66’ Χάκπο), Νούνιες

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024