Βύρωνας: Πιάστηκαν στα χέρια για ΙΧ που εμπόδιζε λεωφορείο – Μπουνιές και βρισιές
Επιβάτης του λεωφορείου έγινε έξαλλος κατέβηκε και με συνοπτικές διαδικασίες έσπασε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου
Άγριος καβγάς σημειώθηκε την Παρασκευή (03/11) το βράδυ σε κεντρικό δρόμο του Βύρωνα, με επιβάτη λεωφορείου και οδηγό αυτοκινήτου να «πιάνονται» στα χέρια.
Όλα ξεκίνησαν όταν λεωφορείο προσπάθησε να στρίψει στη λεωφόρο Κύπρου, αλλά το εμπόδιζε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.
Το ΙΧ παράνομα παρκαρισμένο εμποδίζει τη διέλευση του λεωφορείου
Του έσπασε τον καθρέπτη
Όσο και αν κόρναρε ο οδηγός, ο κάτοχος του αυτοκινήτου δεν έκανε κάποια κίνηση να απομακρύνει το παράνομα σταθμευμένο του όχημα.
Αυτό, όπως ήταν φυσικό, έκανε έξαλλο έναν επιβάτη, ο οποίος κατέβηκε από το λεωφορείο και με συνοπτικές διαδικασίες έσπασε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου.
Στη συνέχεια, όπως φαίνεται στο βίντεο του notia.gr, ακολούθησε ένας άγριος καβγάς μεταξύ των δύο αντρών με μπουνιές, σπρωξίματα και βρισιές.
- Πλήθος κόσμου στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη – Συγκίνηση και αναπάντητα «γιατί»
- Λάρισα: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων – Τρεις τραυματίες
- Λέρος: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 18χρονο που σκότωσε τον πατέρα του
- Το βίντεο του Χέιζ-Ντέιβις από τη vintage κάμερα στον τελικό με τον Ολυμπιακό (vid)
- Πάνος Ρούτσι στο in: Δεν θα σταματήσουμε, δεν θα κουραστούμε και δεν θα ξεχάσουμε μέχρι να βρούμε το δίκιο
- Τέμπη: «Δεν ανεχόμαστε πια την κοροϊδία» – Μήνυμα Πάνου Ρούτσι για την επέτειο της σιδηροδρομικής τραγωδίας
