Χωρίς Μιλουτίνοφ, Σίκμα και ΜακΚίσικ κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός
Οι Ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (5/11, 17:15) με τρεις σημαντικές απουσίες.
Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει με τρεις απουσίες στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (5/11, 17:15) για την 5η αγωνιστική της Basket League.
Συγκεκριμένα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος έπαιξε με φαρμακευτική αγωγή και τενοντίτιδα στο γόνατο απέναντι στη Φενέρμπαχτσε δεν θα βρίσκεται στην «ερυθρόλευκη» αποστολή για να μην ζοριστεί.
Εκτός αποστολής και ο Μιλουτίνοφ, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο
Πέρα αυτού ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ. Στην αποστολή θα βρίσκεται ο νεαρός Αναστάσης Ροζακέας που αγωνίζεται στην εφηβική ομάδα του συλλόγου.
Αριθμοί: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
Ο ΠΑΟΚ μετά τις δύο νίκες του εκτός επί του Αμαρουσίου και εντός έδρας επί του Περιστερίου ηττήθηκε στο Λαύριο. Έχει ήδη χάσει ένα παιχνίδι στην έδρα του –στην πρεμιέρα με τον Προμηθέα- και αν δεν τα καταφέρει στο αυριανό παιχνίδι, θα φτάσει τις δύο ήττες ως γηπεδούχος για την κανονική περίοδο, αριθμό με τον οποίο τελείωσε εκείνη της περσινής σεζόν (9-2).
Για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε την περασμένη Δευτέρα το σερί των 42 νικών κανονικής περιόδου, με την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Παραμένει ωστόσο αήττητος εκτός έδρας για την κανονική περίοδο, από τις 10 Απριλίου 2019 όταν και έχασε στο Περιστέρι (81-76). Από τότε μετράει 24 νίκες ως φιλοξενούμενος, γι’ αυτό το κομμάτι του Πρωταθλήματος.
- Φοιτητικά δάνεια στις ΗΠΑ: Η κρίση που ήρθε με καθυστέρηση
- Τέλος εποχής στη Ryanair: Ο Ο’Λίρι μιλά για τη διαδοχή του
- Warner Bros: Το προοίμιο ενός πραγματικού πολέμου για τις υπηρεσίες streaming
- Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Κυψέλης – Βίντεο ντοκουμέντο
- Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Μπράουν για τις δολοφονίες στις εγκαταστάσεις του
- Βολιβία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από έντονες πλημμύρες


