Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η ραγδαία βελτίωση του Άλεκ Πίτερς (pic, vid)

Η ραγδαία βελτίωση του Άλεκ Πίτερς (pic, vid)

Ο Άλεκ Πίτερς με τις φετινές τους εμφανίσεις στην Euroleague με την φανέλα του Ολυμπιακού, είναι από τους πιο βελτιωμένους της Λίγκας. Και οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

Ο Άλεκ Πίτερς τη φετινή σεζόν είναι το βασικό «τεσσάρι» του Ολυμπιακού, μετά την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ για το ΝΒΑ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, βρίσκεται από πέρσι στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και φέτος δείχνει πιο βελτιωμένος, σε πολλά σημεία-κλειδιά της στατιστικής του.

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια για τον Άλεκ Πίτερς

Αυτό γίνεται ξεκάθαρο από τους αριθμούς του, που είναι σαφώς καλύτεροι σε σχέση με πέρσι και συγκεκριμένα στο σύστημα αξιολόγησης (PIR), όπου το φετινό του 16, τον κατατάσσει τρίτο, στο τοπ-5 τον πιο βελτιωμένων της φετινής Euroleague.

Όμως δεν είναι μόνο το PIR. Ο Πίτερς την φετινή σεζόν αγωνίζεται περισσότερο στις πρώτες έξι αγωνιστικές (27,08), όταν πέρσι ελέω Βεζένκοφ έπαιζε μόλις 13,2 λεπτά ανά αγώνα. Παράλληλα, σκοράρει περισσότερο (13, έναντι 4,6 πέρσι), είναι πιο εύστοχος από τα 6,75 (47,4%, έναντι 41,1%), βοηθά ακόμα περισσότερο στα ριμπάουντ (5, έναντι 2,4), μοιράζει ασίστ (2,2, έναντι 0,3) και με μοναδική μείωση στους αριθμούς του να είναι στην ευστοχία στις βολές (87,5%,έναντι 96%), πρόβλημα που αντιμετωπίζει όλη η ομάδα.

Τα φετινά νούμερα του Πίτερς:

Ο Πίτερς, μετά από έξι αγωνιστικές στη Euroleague, αποδεικνύεται συνεπής απέναντι στον εαυτό του, την ομάδα αλλά και τον κόουτς Μπαρτζώκα. Δηλώνει παρών στο σκοράρισμα και σε συνδυασμό με την απουσία του Σίκμα, δείχνει να μπορεί να ανταποκριθεί στον «έξτρα» χρόνο που μένει στο παρκέ, βοηθώντας και στις δύο μεριές του γηπέδου.

Θυμηθείτε τους 19 πόντους του απέναντι στη Φενέρ:

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024