Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιταλία: Οι γιατροί του Πάπα Φραγκίσκου χειρούργησαν την Κέιτ Μίντλετον - Νέες αποκαλύψεις για τον καρκίνο της

Ιταλία: Οι γιατροί του Πάπα Φραγκίσκου χειρούργησαν την Κέιτ Μίντλετον – Νέες αποκαλύψεις για τον καρκίνο της

Πρόκειται για δημοσίευμα του περιοδικού Gente, που επικαλείται ως «πηγή» της πληροφορίας πρόσωπα που είναι κοντά στο Παλάτι - Πιθανό το ενδεχόμενο να υπέστη βλάβη στα γυναικολογικά της όργανα η Κέιτ

Σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό Gente, γιατροί της πολυκλινικής Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης, συνέθεσαν την επιστημονική ομάδα η οποία ανέλαβε την επέμβαση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον.

Πρόκειται για το νοσοκομείο στο οποίο εισάγονται, ανέκαθεν, όλοι οι ποντίφικες και στο οποίο έχει μεταφερθεί, επανειλημμένα, και ο πάπας Φραγκίσκος.

Πιθανό ενδεχόμενο ο όγκος στην κοιλιακή χώρα να προκάλεσε βλάβη και στα γυναικολογικά της όργανα η Κέιτ, σύμφωνα με τον διευθυντή του ογκολογικού κέντρου της πολυκλινικής Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης – Αυτό είναι το νοσοκομείο που εισάγονται όλοι οι ποντίφικες

Πηγές της πολυκλινικής Τζεμέλι δεν σχολιάζουν το δημοσίευμα, αλλά ο διευθυντής του ογκολογικού κέντρου του νοσοκομείου, καθηγητής Τζαμπάολο Τόρτορα, πρόσφατα είχε δηλώσει ότι «μπορεί να υποθέσει, κανείς, ότι o όγκος μπορεί να εντοπίσθηκε στην κοιλιακή χώρα και ενδέχεται να έπληξε τα γυναικολογικά όργανα ή το πεπτικό σύστημα».

«Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι θεραπείες για τον καρκίνο των γυναικολογικών οργάνων έχουν βελτιωθεί σημαντικά, είναι αποτελεσματικές και για μεγάλο μέρος των ασθενών επιτυγχάνεται η ίαση», πρόσθεσε ο καθηγητής.

Το περιοδικό Gente προσθέτει ότι η συγκεκριμένη πληροφορία προέρχεται από πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στην βρετανική βασιλική οικογένεια.

Η υγεία του βασιλιά Καρόλου

Τέλος, με αναφορά στον βασιλιά Κάρολο, το ιταλικό περιοδικό γράφει ότι «φέρεται να υποφέρει από έντονους πόνους στα κόκαλα».

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024