Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αλεξανδρούπολη: Τρεις συλλήψεις για εμπορία ανθρώπων και παράνομη κατοχή ταξιδιωτικού εγγράφου

Αλεξανδρούπολη: Τρεις συλλήψεις για εμπορία ανθρώπων και παράνομη κατοχή ταξιδιωτικού εγγράφου

Η αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους - Ήθελαν να παντρέψουν την κοπέλα με έναν από αυτούς

Στα χέρια της αστυνομίας στην Αλεξανδρούπολη βρίσκονται τρία άτομα με συγγενική σχέση μεταξύ τους, οι οποίοι κατηγορούνται για παράνομη κατοχή ταξιδιωτικού εγγράφου κατά περίπτωση.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εμπορία ανθρώπων και παράνομη κατοχή ταξιδιωτικού εγγράφου κατά περίπτωση σχηματίστηκε σε βάρος τριών ημεδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη.

Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν αλλοδαπό, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησαν επιστάμενες έρευνες σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης για τον εντοπισμό αλλοδαπής γυναίκας, η οποία σύμφωνα με ενημέρωση από το «112» κρατούταν από τον εργοδότη της παρά τη θέλησή της, λόγω αφαίρεσης των ταξιδιωτικών της εγγράφων.

Η αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους – Ήθελαν να παντρέψουν την κοπέλα με έναν από αυτούς

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η παθούσα εντοπίστηκε στην οικία των συλληφθέντων, όπου προέκυψε ότι είχε μεταφερθεί από τον αλλοδαπό δράστη, στις 27 Μαρτίου μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης Ορμενίου.

Από την έρευνα προέκυψε ότι η γυναίκα παραδόθηκε στους δύο ημεδαπούς έναντι προσυμφωνηθέντος χρηματικού ποσού με σκοπό την παροχή εργασίας στην οικία τους και τέλεση γάμου με τον τρίτο συλληφθέντα.

Στην κατοχή του ενός ημεδαπού δράστη βρέθηκε το δελτίο ταυτότητας της παθούσας, το οποίο της αποδόθηκε από τον ίδιο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024