Λάρισα: Μυστήριο με «άγνωστο» που μαχαίρωσε ξαφνικά 25χρονο
«Ήταν άγνωστος, με μαχαίρωσε για ασήμαντη αφορμή» επιμένει να λέει το θύμα
Ερωτηματικά αφήνει ηκατάθεση ενός 25χρονου που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κέντρο της Λάρισας. Μεσολάβησε ενας καυγάς για «ασήμαντη αφορμή», όπως λέει το θύμα, και κατέληξε με τραύματα στο κεφάλι και μαχαιριές στο πρόσωπο!
Το αιματηρό επεισόδιο φέρεται να σημειώθηκε σε… τυροπιτάδικο τα ξημερώματα, γύρω στις 06:00 π.μ.. Τον άνδρα είδαν αιμόφυρτο περαστικοί και ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ τον οποίο παρέλαβαν και μετέφεραν λίγη ώρα μετά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.
Τι είπε το θύμα στους Αστυνομικούς
Εκεί διαπιστώθηκε πως ο άνδρας έφερε τραύματα –ευτυχώς όχι πολύ σοβαρά– από αιχμηρό αντικείμενο, και «πιθανόν από μαχαίρι» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς.
Ο ίδιος, κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, φέρεται να υποστήριξε μιλώντας στις αρχές πως δέχθηκε επίθεση από άτομο που δεν γνώριζε και μάλιστα για «ασήμαντο λόγο», την ώρα που βρισκόταν σε τυροπιτάδικο στο κέντρο της πόλης και έτρωγε.
Έμεινε στο νοσοκομείο για παρακολούθηση
Κατά ιατρικές πηγές, κρίθηκε αναγκαία η παραμονή του στο νοσοκομείο και η παρακολούθηση στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Μάλιστα, το περιστατικό που διερευνούν οι άνδρες του οικείου Αστυνομικού Τμήματος, εικάζεται πως έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας ενός διπλανού καταστήματος εστίασης και το υλικό αναμένεται να εξεταστεί προκειμένου να δοθεί λύση στον γρίφο αυτής της παράξενης υπόθεσης.
- Δολάριο: Προς την πιο απότομη ετήσια πτώση εδώ και σχεδόν μια δεκαετία
- Smartphone: Τι θα «σκοτώσει» τα φθηνά κινητά τηλέφωνα Android το 2026
- OPLAN: Τα σημάδια της αρχικής φάση ενός μελλοντικού πολέμου – Το γερμανικό σχέδιο σε περίπτωση σύγκρουσης
- Πολιτικός «πόλεμος» στη Γαλλία για τη Μπριζίτ Μπαρντό – Τι σημαίνει ο «εθνικός φόρος τιμής» που ζητάει η Δεξιά
- Κορόνα: «Ο Παναθηναϊκός είναι σε διαδικασία ανακατασκευής»
- Ιράν όπως πλατεία Τιενανμέν: Ένας διαδηλωτής μόνος απέναντι στις δυνάμεις ασφαλείας στην Τεχεράνη



