«Να σπάσεις αυγά», ζήτησε ο Μπουτάρης από τον Κασσελάκη
Μια τυχαία αλλά ευχάριστη συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη είχε στην Θεσσαλονίκη ο Στέφανος Κασσελάκης
Με νέους επιχειρηματίες και ανθρώπους από τον χώρο του πολιτισμού συναντήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.
Η συνάντηση έγινε σε καφέ στο κέντρο της πόλης και ο κ. Κασσελάκης μίλησε με καθέναν ξεχωριστά από τους προσκεκλημένους και αντάλλαξε απόψεις για τα ζητήματα που τους απασχολούν.
«Γερό στομάχι έχω», απάντησε ο Κασσελάκης, όταν του ευχήθηκαν «καλή δύναμη και γερό στομάχι»
Εκείνη την ώρα, σε γειτονικό μαγαζί δειπνούσε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με την παρέα του και, μόλις το πληροφορήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πήγε να τον χαιρετίσει.
«Να σπάσεις αυγά» – «Δεν κάνω και τίποτε άλλο»
Στη σύντομη συζήτηση που είχαν, αναφέρθηκαν στο θέμα των αποδήμων Ελλήνων και ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τη δίψα που έχουν οι νέοι απόδημοι να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.
Ο Γιάννης Μπουτάρης του είπε ότι «ζούμε σε περίοδο παρακμής» και ζήτησε από τον νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «σπάσει αυγά».
«Δεν κάνω και τίποτε άλλο», απάντησε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.
Μάλιστα, όταν του ευχήθηκαν «καλή δύναμη και γερό στομάχι», αντέδρασε λέγοντας «γερό στομάχι έχω».
Σε διπλανό τραπέζι δειπνούσαν ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη και ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, τους οποίους, επίσης, χαιρέτισε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστησε «πηγαδάκι» με νέους στον πεζόδρομο της Καλαποθάκη.
- 3, 2, 1: Η Αθήνα υποδέχεται το 2026 με ένα μεγάλο πάρτι – Το εορταστικό καλωσόρισμα της νέας χρονιάς
- Ζουλιαν Μπιάνκον: Το «γαλλικό κλειδί» του Ολυμπιακού
- Από την ιατρική μέχρι το διάστημα – Τα σπουδαία επιστημονικά επιτεύγματα της χρονιάς που πέρασε
- Ισραήλ: Το Φόρουμ των οικογενειών των ομήρων στη Γάζα ανέστειλε τη λειτουργία του
- Καλαμάτα: Τροχαίο με ΙΧ που έπεσε στον ποταμό Άρι – Απεγκλωβίστηκε η γυναίκα οδηγός
- Ουκρανία: «Γελοίο» το βίντεο που παρουσίασε η Ρωσία σαν «απόδειξη» για την επίθεση στην κατοικία Πούτιν




