Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλτα Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη μετά την παρέλαση - Selfie, κεράσματα και ένα... επεισόδιο

Βόλτα Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη μετά την παρέλαση – Selfie, κεράσματα και ένα… επεισόδιο

Συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, μίλησε με πολίτες και φωτογραφήθηκε μαζί τους

Περίπατο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά την στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματος, περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, μίλησε με πολίτες και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Στην Πλατεία Φαναριωτών στάθηκε για λίγο μπροστά στο άγαλμα του Κρητικού Μακεδονομάχου Αγωνιστή.

«Θα υπηρετήσω την ενότητα»

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε σε καφέ και πέρασε στιγμές χαλάρωσης με βουλευτές, στελέχη και φίλους.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας του προέδρου του ΣΎΡΙΖΑ, περίπου δέκα άνθρωποι, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν μαζί με τον επικεφαλής της ακροδεξιάς δημοτικής κίνησης «Ενωμένοι Μακεδόνες», Δημήτρη Ζιαμπάζη, φώναξαν υβριστικά συνθήματα εναντίον του κ. Κασσελάκη και απομακρύνθηκαν άμεσα από τους ανθρώπους της ασφάλειας, που δεν τους επέτρεψαν να τον πλησιάσουν.

Δείτε φωτογραφίες

«Θα υπηρετήσω την ενότητα»

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης, στις δηλώσεις που έκανε μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, τόνισε πως «είναι μια συγκινητική μέρα για τη χώρα μας, για το έθνος μας, για όλο τον Ελληνισμό. Είναι η ημέρα που ογδόντα τρία χρόνια πριν η Ελλάδα ξάφνιασε όλη την υφήλιο».

«Πολύ πιο δυνατές θεωρητικά χώρες από την Ελλάδα, έπεσαν ενάντια στην επέλαση του φασισμού. Μέσα σε λίγες μέρες, λίγες εβδομάδες εμείς, ο ελληνικός λαός, είπε όχι και πέτυχε το ακατόρθωτο. Πέτυχε μια αντίσταση η οποία άλλαξε την ιστορία», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και σημείωσε πως «είμαστε η μόνη χώρα η οποία γιορτάζει και την απελευθέρωση και την αντίσταση ενάντια στο φασισμό», ενώ προσέθεσε πως «πρέπει να θυμόμαστε αυτή τη μέρα, να αντλούμε έμπνευση από τους αγώνες του ελληνικού λαού και να συνειδητοποιούμε κάθε μέρα ότι ο τρόπος με τον οποίο προστατεύουμε τη χώρα μας, την ελευθερία μας, είναι με το να είμαστε μια ενωμένη κοινωνία».

Έκανε λόγο για «μια κοινωνία, η οποία με ένα αίσθημα συλλογικότητας μπορεί να χτίσει μια πραγματικά δυνατή οικονομία, η οποία με τη σειρά της θα υποστηρίξει και τις Ένοπλες Δυνάμεις», ενώ υπογράμμισε ότι «πάνω όλα, όμως, είναι η ενότητα μεταξύ μας» και δεσμεύτηκε πως «αυτήν θα υπηρετήσω προσωπικά ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024