Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ούτε... βλέμμα - Αμηχανία για Κασσελάκη και Ανδρουλάκη στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Ούτε… βλέμμα – Αμηχανία για Κασσελάκη και Ανδρουλάκη στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καθόταν δίπλα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο το κλίμα ανάμεσά τους ήταν μάλλον… αμήχανο – Δείτε τις εικόνες

Παρουσία πλήθους επισήμων, εκπροσώπων της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας, διεξήχθη η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ήταν φυσικό, το «παρών» έδωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

Αμηχανία για Κασσελάκη και Ανδρουλάκη

Παρόντες στη μεγάλη παρέλαση της Θεσσαλονίκης ήταν και οι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης, με το κλίμα μεταξύ τους να είναι μάλλον… αμήχανο και «παγωμένο».

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ καθόταν δεξιά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, να βρίσκεται στα αριστερά του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όπως φαίνεται και από τα βίντεο και τις εικόνες, ο κ. Ανδρουλάκης συνομιλούσε με τον κ. Τζιτζικώστα, με τον κ. Κασσελλακη να βρίσκεται ανάμεσά τους, αμέτοχος.

Ουσιαστικά, η μόνη τυπική επαφή των δύο αρχηγών, ήταν όταν ο κ. Κασσελάκης έφτασε στην εξέδρα των επισήμων και χαιρέτησε όλους τους παριστάμενους δια χειραψίας, ευχόμενος «χρόνια πολλά».

Καθώς πάντως η παρέλαση βρισκόταν σε εξέλιξη, οι κ.κ. Κασσελάκης και Ανδρουλάκης φάνηκαν να έχουν και μια σύντομη συνομιλία.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024