Μίνι Μουντιάλ γίνονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες – Πιέζουν οι Γάλλοι για τη συμμετοχή Εμπαπέ
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού αναμένεται να είναι ένα μίνι Μουντιάλ, με αστέρες όπως ο Μέσι και ο Εμπαπέ να διεκδικούν θέση στις εθνικές τους ομάδες.
Εκτός από τον Μέσι που γίνονται προσπάθειες για να αγωνιστεί με την Αργεντινή, για να μπορέσει να διεκδικήσει το δεύτερο χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες και ο Εμπαπέ φαίνεται πως θα δώσει το παρόν.
Ολοένα και περισσότερα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αναμένεται να δώσουν το παρόν στα γήπεδα του Παρισιού το καλοκαίρι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τους διοργανωτές Γάλλους, να προσπαθούν να πείσουν τον Κιλιάν Εμπαπέ να παίξει με την Εθνική ομάδα στη διοργάνωση.
Στόχος των διοργανωτών είναι να κατεβάσουν μία ομάδα που να πάει όσο πιο ψηλά μπορέσει στο τουρνουά και το μόνο σίγουρο είναι πως με τον Εμπαπέ στη σύνθεσή της η Γαλλία θα έχει πολλές ελπίδες για διάκριση.
Ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας, Φιλίπ Ντιαλό, δήλωσε:
«Επειδή αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται στη Γαλλία, είναι καθήκον μας να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να έχουμε τους καλύτερους παίκτες.
Αρχίσαμε να το αντιμετωπίζουμε με την υποστήριξη του γαλλικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Οι πρόεδροι των ομάδων θα πειστούν ότι συμμετέχουν σε μια αποστολή γενικού ενδιαφέροντος για να στηρίξουν την εθνική μας ομάδα και να εξασφαλίσουν ότι θα λάβει τουλάχιστον ένα μετάλλιο».
Ο 24χρονος επιθετικός θα αποφασίσει, αν θα παίξει για την Εθνική του ομάδα, μετά την συσσωρευμένη κούραση από τα συνεχή παιχνίδια όλης της σεζόν.
- Το αμερικανικό υπουργείο Υγείας παίρνει διαζύγιο από την επιστήμη – Χωρίς εμβόλιο για την ηπατίτιδα τα βρέφη
- Μέσι: Το μήνυμα υπερηφάνειας του μετά την κατάκτηση του τίτλου στο MLS
- Από το Παρίσι στη Νέα Υόρκη και τη Σεούλ – Με «άρωμα» Ευρώπης οι κορυφαίες πόλεις του κόσμου για το 2025
- Σούπερ μάρκετ: Πώς κλείνει το καλάθι του 2025 και ο γρίφος του 2026
- «Μια φορά, πριν πεθάνω» – Δραματική έκκληση στη «Μέδουσα» Μέγκαν Μαρκλ από τον ακρωτηριασμένο πατέρα της – «Δεν επικοινώνησε»
- Λαμπαδηδρόμος στην Αθήνα o γιατρός που ανακάλυψε φάρμακο για τον καρκίνο και είναι μέτοχος των Lakers





