Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνεθ: «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι, έζησα μια μεγάλη βραδιά με τον Ολυμπιακό»

Μαρτίνεθ: «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι, έζησα μια μεγάλη βραδιά με τον Ολυμπιακό»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού και υποκλίθηκε στους οπαδούς της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, μετά τη σπουδαία νίκη επί της Γουέστ Χαμ με 2-1 για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης συνεχάρη τους παίκτες του, οι οποίοι όπως τόνισε έκαναν ένα τέλειο παιχνίδι και υποκλίθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε.

«Μου είχαν μιλήσει για τις μεγάλες βραδιές του Ολυμπιακού, είχα την ευκαιρία να ζήσω μία. Ο κόσμος μας βοηθάει πάντα, είμαστε ένα. Παίρνει δέκα με τόνο. Ήμασταν ένα, γι’ αυτό καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνεθ:

Για το ματς: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος και ευτυχισμένος, κερδίσαμε σε δύσκολο παιχνίδι και με την αξία μας. Είμαι ευτυχισμένος για το πώς παίξαμε, σε υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης. Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι, είμαστε ευτυχισμένοι, σημαντική διοργάνωση για εμάς. Είχαμε δουλέψει πολύ».

Για την εμφάνιση της ομάδας και αν είναι δήλωση για τις δυνατότητές της: «Το ποδόσφαιρο είναι το παρών, σημασία έχει τι κάνεις σήμερα, χωρίς υπερβολές όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, χωρίς φιέστες στις επιτυχίες. Μου είχαν μιλήσει για τις μεγάλες βραδιές του Ολυμπιακού, είχα την ευκαιρία να ζήσω μία. Ο κόσμος μας βοηθάει πάντα, είμαστε ένα. Παίρνει δέκα με τόνο. Ήμασταν ένα, γι’ αυτό καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τον Πορόσο: «Όπως πάντα όλοι είμαστε απαραίτητοι, η ομάδα αποτελείται απ’ όλους και όλοι θα πάρουν την ευκαιρία. Είμαστε χαρούμενοι με τον Πορόσο, δουλεύει πολύ, χωρίς να επηρεάζεται από τον εξωτερικό θόρυβο. Πήρε την ευκαιρία του και μας βοήθησε πολύ, ήταν από τους σημαντικότερους παίκτες. Σήμερα ήταν από το παιχνίδια που ήταν δύσκολο να μπει κάποιος λόγω του ρυθμού. Είμαστε ευχαριστημένοι απ’ όλη την ομάδα».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024