Home » Έκανε αίσθηση στην Αγγλία η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού: «Τέλος στο σερί 17 αήττητων ευρωπαϊκών αγώνων της κατόχου του Conference League Γουέστ Χαμ»
Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια μεγάλη νίκη επί της Γουέστ Χαμ στο Καραϊσκάκη με 2-1 και η επικράτηση των Πειραιωτών προκάλεσε αίσθηση και στην Αγγλία.
Τα «σφυριά» είχαν ένα εντυπωσιακό σερί αήττητων παιχνιδιών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς μετρούσαν 17 συνεχόμενα ευρωπαϊκά ματς χωρίς να χάσουν.
Αυτό το εντυπωσιακό ρεκόρ της ομάδας του Λονδίνου όμως έλαβε τέλος στο «Καραϊσκάκη», καθώς οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν μια πολύ μεγάλη νίκη με 2-1 και μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο για την ομάδα του Πειραιά.
«Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ 2-1: Το ρεκόρ της Γουέστ Χαμ με 17 συνεχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια χωρίς ήττα πήρε τέλος στην Αθήνα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στα αγγλικά μέσα ενημέρωσης.
Ο Ολυμπιακός υποχρέωσε λοιπόν τους λονδρέζους στην πρώτη ευρωπαϊκή τους ήττα μετά από 17 συνεχόμενα παιχνίδια, με τους πειραιώτες να πραγματοποιούν την κορυφαία φετινή τους εμφάνιση.
Σε εκπληκτική κατάσταση ο Απόστολος Σίσκος στο Acropolis Swim Open του ΟΑΚΑ. Μετά το…διαστημικό 1:54.12 στα 200μ ύπτιο, ο 21χρονος κολυμβητής είχε εξαιρετική επίδοση στα 200μ πεταλούδα: 1:56.13.
Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» γιορτάζουν 40 χρόνια αδελφοποίησης με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα και δημιούργησαν ένα μοναδικό κορεό πριν από την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ
Ο Άρης νίκησε ξανά τον ΟΦΗ, αυτή τη φορά με 3-1 στο «Βικελίδης», έχοντας πρωταγωνιστή τον Κουαμέ που είχε δύο γκολ και μία ασιστ, παραμένοντας σε τροχιά πρωτιάς στα πλέι οφ του 5-8.