Το νέο μεγάλο αστέρι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Κιλιάν Εμπαπέ, με τα δύο χθεσινά του γκολ απέναντι στην Ολλανδία ξεπέρασε τον Μισέλ Πλατινί και βρίσκεται πλέον στην 4η θέση με τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Γαλλίας.
Οι «τρικολόρ» επικράτησαν της Ολλανδίας με 2-1 έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εμπαπέ ο οποίος σκόραρε δις και εξασφάλισαν μαθηματικά την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.
Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν με αυτά τα δύο γκολ έφτασε τα 42 με τους «μπλε» και ξεπέρασε τον Μισέλ Πλατινί στην λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών.
Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν ξεπέρασε τον Μισέλ Πλατινί στην λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών
Θέμα χρόνου είναι για τον Εμπαπέ να σπάσει ακόμα ένα ρεκόρ στην καριέρα του, αφού βρίσκεται πλέον μόλις 12 τέρματα πίσω από τον πρώτο της λίστας Ολιβιέ Ζιρού.
Να σημειωθεί πως ο Γάλλος ήδη έχει σπάσει το ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της Παρί Σεν Ζερμέν ενώ φέτος σε 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει 10 φορές.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, μετά από δυο αγωνιστικές. Πάντως, δεν ήταν καλή απέναντι στην ουραγό Βερόνα που την απείλησε και με ισοφάριση αλλά η νίκη είναι σημαντική. Το γκολ ο Ραμπιό στο 41’.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ που πέτυχε χατ-τρικ, η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε 3-1 τη Μπέρνλι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Έφτασε τις 5 αγωνιστικές αήττητη η ομάδα του Βίτορ Περέιρα.
Με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να σκοράρει στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λίβερπουλ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Έβερτον στο πρώτο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο νέο γήπεδο των «ζαχαρωτών».