Αδιανόητο στατιστικό από τον Γκριεζμάν: Δεν έχει χάσει ούτε φιλικό της Γαλλίας από το 2017!
Ο Αντουάν Γκριεζμάν δίνει συνέχεια σε ένα μυθικό ρεκόρ που κατέχει με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας από το 2017!
Η Γαλλία επικράτησε της Ολλανδίας χθες (13/10) με 1-2 για τον 2ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2024, «κλειδώνοντας» το πρώτο εισιτήριο για την τελική φάση από τον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας.
Ο Αντουάν Γκριεζμάν αποτέλεσε για ακόμη μια φορά παίκτη της βασικής εντεκάδας για τον Ντιντιέ Ντεσάμπ που δείχνει να τον εμπιστεύεται με «κλειστά τα μάτια».
Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης αποτελεί σταθερό στρατιώτη της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας τα τελευταία 6 χρόνια, κάτι που διακρίνεται από ένα αδιανόητο στατιστικό που διακατέχει ο ίδιος.
Ο Γάλλος επιθετικός δεν έχει χάσει μας τα τελευταία έξι χρόνια
Πιο συγκεκριμένα, ο Γκριεζμάν δεν έχει λείψει από τον αγωνιστικό χώρο, όταν σε αυτόν βρίσκεται η Γαλλία τα τελευταία 6 χρόνια.
Και το ακόμα πιο τρελό, είναι το γεγονός πως το στατιστικό δεν «κοιτάει» μόνο επίσημα παιχνίδια. Τι σημαίνει αυτό; Πως ο Γάλλος έχει αγωνιστεί σε όλες τις αναμετρήσεις τις χώρας του, συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών αγώνων!
Το σερί του πλέον έχει φτάσει στα 81 συνεχόμενα ματς, ενώ για να βρούμε την τελευταία αναμέτρηση στην οποία δεν είχε αγωνιστεί, πρέπει να «γυρίσουμε» το χρόνο πίσω στις 13 Ιουνίου του 2017 και έναν αγώνα της Γαλλίας κόντρα στην Αγγλία (3-2).
Το στατιστικό αυτό κάνει αυτόματα τον Γκριεζμάν τον πιο «πιστό» όλων των εποχών, σε επίπεδο Εθνικών ομάδων.
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
- Ο Ίμπον Ναβάρο «κλείνει» στον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι «ανοίγει ο δρόμος» για Σπανούλη στον Άρη
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις
- Η… μισή Παρί στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στο Champions League (pic)
- Η υπόσχεση του Φώτη Ιωαννίδη στους οπαδούς της Σπόρτινγκ: «Θα αγωνιστώ για όσα αξίζει ο σύλλογος κι εσείς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442