Βολουντάρι-ΑΕΚ 3-0: Αποκλείστηκε η «Ένωση»
Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-0 σετ από τη Βολουντάρι στη Ρουμανία και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Challenge Cup.
Πρόωρο αποκλεισμό γνώρισε η ΑΕΚ στο Challenge Cup Γυναικών. Μετά την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Βολουντάρι, η Ένωση ηττήθηκε απόψε και στη Ρουμανία, αυτή τη φορά με 3-0.
Η ελληνική ομάδα έχασε την επαφή στο σκορ στο πρώτο σετ (15-10), οι γηπεδούχες κατάφεραν να διαχειριστούν με άνεση το προβάδισμα και να φτάσουν στο 1-0 με 25-21.
Στο δεύτερο σετ η ΑΕΚ προσπάθησε έπαθε το ίδιο μετά τα μισά του, η Βολουντάρι πέρασε με τέσσερις πόντους (20-16) κι έφτασε στο 25-20.
Η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ δέχθηκε νέα ανατροπή με τον ίδιο τρόπο στο τρίτο σετ (15-13) κι έκτοτε δεν κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι.
Πλέον, οι «κιτρινόμαυρες» στρέφουν την προσοχή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, που ξεκινά το Σάββατο 21 Οκτωβρίου.
Τα σετ: 25-21, 25-20, 25-18
- Άρης: «Στεφάν Λανουά έχουμε κουραστεί πια με τα «εργαλεία» που φέρνεις. Εσύ δεν κουράστηκες;»
- Ιράν: Κάλεσμα Πεζεσκιάν για συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα – «Εθνική πορεία αντίστασης»
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία ηλικιωμένης στο Σοχό – Κάηκε ολοσχερώς
- Πήρε το Super Cup η Μπάρτσα, 3-2 τη Ρεάλ με υπογραφή Ραφίνια
- Super League: Όλα τα γκολ της 16ης αγωνιστικής (vids)
- Ολυμπιακός: «Ας φροντίσουν να φέρουν ελίτ διαιτητή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»


