
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε ισόγειο διαμέρισμα – Στο νοσοκομείο μητέρα και παιδί
Η μητέρα φέρει σοβαρά εγκαύματα
Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Γιάννη Αγγέλου 24, στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.
Η φωτιά προκλήθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες λίγο μετά τις 04:00, στην κουζίνα του διαμερίσματος και επί τόπου έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσία με έξι πυροσβέστες και έσβησαν τις φλόγες.
Η 43χρονη προσπάθησε να σβήσει τις φλόγες
Στο διαμέρισμα διέμεναν μία 43χρονη γυναίκα μαζί με τον 15χρονο γιο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην προσπάθειά της να σβήσει τη φωτιά, η γυναίκα υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια. Ο ανήλικος γιος της βγήκε αμέσως εκτός της οικίας και είναι καλά στην υγεία του.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο παρέλαβε την εγκαυματία και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο».
Δείτε το βίντεο:
- Άνοιξε το Fuel Pass 2026 – Πώς κάνουμε την αίτηση
- Ο πρωθυπουργός νομίζει ότι οι πολίτες είναι τα πρόβατα του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φάμελλος: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι ένα «λανθασμένο συμβάν» αλλά το αποτέλεσμα ενός σχεδίου
- Δημιουργία του πρώτου γηπέδου με χλοοτάπητα στον Δήμο Αγράφων
- Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Ιάσονας Μανδηλάς: Η εν πλω πρόταση γάμου στον σύντροφό του


