Συγκλονίζει η Σοφία Παθέκα: «Μου πήρε έναν χρόνο να μπορέσω να περπατήσω ξανά»
Η Σοφία Παθέκα μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της και τον αγώνα που έδωσε για να σταθεί ξανά στα πόδια της.
Η γνωστή personal trainer Σοφία Παθέκα μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή για την περιπέτεια με την υγεία της μετά το ατύχημα που είχε πέφτονας από τη σκάλα του σπιτιού της.
Μιλώντας για το ατύχημά της, η Σοφία Παθέκα μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια των χειρουργείων και της αποθεραπείας.
«Περνάω πολύ χρόνο στο γυμναστήριό μου, ειδικά μετά το ατύχημα που είχα και χρειάζομαι εξειδικευμένες ασκήσεις. Ήταν μία πάρα πολύ άσχημη περίοδος, ήταν πάρα πολύ ξαφνικό, δεν πρόλαβα να συνειδητοποιήσω τι και πώς έγινε, πότε μπήκα στο χειρουργείο και μετά στο καροτσάκι», ανέφερε η Σοφία Παθέκα σχετικά με την πτώση που είχε από τις σκάλες του σπιτιού της.
Μου πήρε τουλάχιστον έναν χρόνο, ώστε να πω ότι είμαι ξανά ανεξάρτητη, να μπορώ να περπατήσω μόνη μου.
«Μου πήρε τουλάχιστον έναν χρόνο, ώστε να πω ότι είμαι ξανά ανεξάρτητη, να μπορώ να περπατήσω μόνη μου. Αφήνει όμως κατάλοιπα αυτός ο τραυματισμός. Φοβάμαι μη γλιστρήσω, κοιτάζω μόνιμα που πατάω, έχω ανασφάλεια με τα παπούτσια. Είμαι σχεδόν 100% καλά» συμπλήρωσε η Σοφία Παθέκα.
«Έσφιγγα τα χέρια μου και έκλαιγα»
«Έπρεπε να κάνω τις ασκήσεις του φυσικοθεραπευτή με αφόρητο πόνο. Έσφιγγα τα χέρια μου στο σεντόνι του κρεβατιού και έκλαιγα. Απελπισία. Ήταν τεράστια δοκιμασία. Το λάθος είναι δικό μου. Εκείνη την περίοδο γκρίνιαζα συνέχεια για το πόσο κουρασμένη ήμουν. Δεν λέω τη λέξη κουράστηκα. Να μη λέτε ποτέ τη λέξη κουράστηκα γιατί έρχεται η ώρα που λες μα τι ωραία που ήταν όταν ήμουν κουρασμένη».
- Αφγανιστάν: Κυρώσεις της Αυστραλίας σε μέλη της de facto κυβέρνησης των Ταλιμπάν
- Νότια Αφρική: Δολοφονείται μάρτυρας για εγκλήματα του δικαστικού συστήματος
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας


