
Τραγωδία στον Πειραιά: Έλαβαν νέα προθεσμία οι 4 κατηγορούμενοι
Θα ζητήσουν 24ωρη παράταση προκειμένου να λάβουν τα νέα στοιχεία που μπήκαν στη δικογραφία.
Προθεσμία για αύριο έλαβαν οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της δολοφονίας του Αντώνη Καρυώτη, στο λιμάνι του Πειραιά.
Οι τρεις κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στα δικαστήρια Πειραιά, ενώ ο τέταρτος πιθανότατα θα απολογηθεί στο νοσοκομείο εάν συνεχίσει να είναι νοσηλευόμενος.
Η εξέλιξη αυτή συνδέεται με την προσκόμιση νέων στοιχείων που διαβιβάστηκαν στις ανακριτικές αρχές και αποτελούν πλέον μέρος της δικογραφίας.
Οι κατηγορούμενοι θα ζητήσουν να λάβουν τα νέα στοιχεία που μπήκαν στη δικογραφία

Κάτω από δρακόντεια μέτρα έγινε η μεταφορά των κατηγορουμένων στα δικαστήρια Πειραιά.
Μετά τις απολογίες η απόφαση για προφυλάκιση
Σε κάθε περίπτωση μετά το τέλος της απολογίας των κατηγορουμένων ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση.
Όπως είναι γνωστό σε βάρος τους κατά περίπτωση έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο,συνεργεία στο αδίκημα αυτό και διατάραξη της ασφάλειας των υδάτινων συγκοινωνιών.
- Για το 3-0 και το Final-4 στο «σπίτι» του ο Παναθηναϊκός
- Πλοίο «φάντασμα» το MV Hondius όπου ξέσπασε ο χανταϊός – Πώς μεταδόθηκε
- Κρήτη: Συνελήφθη και η σύζυγος του 54χρονου για συνέργεια στη δολοφονία του 20χρονου – Το τροχαίο και η ενέδρα θανάτου
- Η οικονομία είναι η πραγματική αχίλλειος πτέρνα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη
- Η εμφάνιση της Σάρα Πόλσον στο Met Gala θέλησε να χλευάσει τον ακραίο πλούτο – Πέτυχε το αντίθετο
- Μονακό: «Σεβασμός και καλή τύχη στον Ολυμπιακό» (vid)




