Σελίν Ντιόν: Πολύ δύσκολη η κατάσταση της υγείας της
«Κάνει τα πάντα για να γίνει καλά, είναι δυνατή», λέει η αδερφή της.
Από τον περασμένο Δεκέμβριο η Σελίν Ντιόν αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της. Η σπουδαία τραγουδίστρια πάσχει από το σύνδρομο Stiff Person. Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υγεία της, την οδήγησαν να ακυρώσει όλες τις συναυλίες της αναβάλοντας την παγκόσμια περιοδεία.
Η ίδια είχε δηλώσει «Μέχρι να είμαι έτοιμη να επιστρέψω στη σκηνή», ενώ έκτοτε δεν έχει κάνει δημόσιες εμφανίσεις.
Τι δηλώνει η αδερφή της για την επικίνδυνη ασθένεια
«Είναι δυνατή γυναίκα», τόνισε η αδελφή της Κλοντέτ μιλώντας στο «HELLO!», «είναι μια ασθένεια για την οποία ξέρουμε τόσο λίγα».
«Υπάρχουν σπασμοί, που είναι αδύνατο να ελεγχθούν. Πώς πετάγονται συχνά οι άνθρωποι μέσα στη νύχτα εξαιτίας μιας κράμπας στο πόδι; Μοιάζει λίγο με αυτό, αλλά σε όλους τους μύες. Υπάρχουν λίγα που μπορούμε να κάνουμε για να την υποστηρίξουμε, για να μειώσουμε τον πόνο της», συμπλήρωσε αναφερόμενη στην Σελίν Ντιόν.
Ευχόμαστε σε θεραπεία
«Ευχόμαστε οι ερευνητές να βρουν μια θεραπεία για αυτή τη φριχτή ασθένεια», πρόσθεσε και δήλωσε βέβαιη πως έτσι σκέφτονται οι φανς της τραγουδίστριας. «Αγαπούν τη Σελίν. Όχι μόνο για τη φωνή της αλλά και για το τι άνθρωπος είναι», σημείωσε.
Η Σελίν Ντιόν είχε ανακοινώσει μέσω social media ότι διαγνώστηκε με σύνδρομο Stiff Person. Εξήγησε στους φανς της ότι έχει σπασμούς που επηρεάζουν «κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μου μερικές φορές προκαλώντας δυσκολίες όταν περπατάω και δεν μου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσω τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδήσω όπως παλιότερα».
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Επ’ αόριστον δέσμευση των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων από την Ευρωπαϊκή Ένωση
- Volley League: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής
- Προσωπικό εστιατορίου τρολάρει τον CEO της Ryanair και τον χρεώνει για «επιπλέον χώρο για τα πόδια»
- Οι παγίδες με το επίδομα θέρμανσης: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές – Ποιοι θα το λάβουν
- Ο Στεφ Κάρι ευστοχεί από το… σπίτι του και τρελαίνει το ίντερνετ (vids)
- Ιταλία: Χιλιάδες στους δρόμους κατά του προϋπολογισμού – «Ευκαιρία για τριήμερο», απαντά ειρωνικά η Μελόνι


