Ως τότε, όμως, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια φροντίζει να απολαμβάνει στον μέγιστο βαθμό τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Μέσα από τα social media, δε, επιλέγει να μοιράζεται συνεχώς ξεχωριστά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους ενώ ορισμένες φορές ανεβάζει κατακόρυφα τη θερμοκρασία με ορισμένα από αυτά.
Αυτές τις ημέρες η παρουσιάστρια και νέα συνεργάτιδα του Πρωινού περνάει μέρος των διακοπών στο όμορφο Πήλιο, απ’ όπου και δημοσίευσε δυο ιστορίες στις οποίες ποζάρει με χαμόγελο και το εντυπωσιακό της μπικίνι στον φωτογραφικό φακό του κινητού της.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας