Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξεκινάει με τον Χιτζικάτα ή Ίσνερ στο Μεξικό
Ο Τσιτσιπάς θα παίξει στο Λος Κάμπος (ATP 250) την προσεχή βδομάδα, ξεκινώντας την προσπάθειά του στα σκληρά courts.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι επικεφαλής του ταμπλό στο Λος Κάμπος (ATP 250) και περνάει άνευ αγώνα στον δεύτερο γύρο, όπου θα παίξει την Τετάρτη (2/8) με τον νικητή του αγώνα Ρίκι Χιτζικάτα – Τζον Ίσνερ.
Αν περάσει από το πρώτο παιχνίδι του, ο πιθανότερος αντίπαλός του στους «8» θα έιναι ο Νικολάς Τζάρι, από τον οποία έχασε πρόσφατα στο Χάλε, ενώ στα ημιτελικά ίσως βρει τον Μπόρνα Τσόριτς που βρίσκεται στο Νο.4 της διοργάνωσης.
Αν καταφέρει να περάσει μέχρι τον τελικό, ο Στέφανος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Καμ Νόρι (Νο.2), τον Τόμι Πολ ή τον Άλεξ Ντε Μινόρ.
Το τουρνουά στο Μεξικό ξεκινάει αύριο (31/7) και ο Έλληνας τενίστας θα έχει στο πλευρό του τον Μαρκ Φιλιππούση, μετά από ένα μικρό διάλλειμα στη συνεργασία τους.
- Μελίνα Μερκούρη: Μια ηθοποιός ολκής
- Ο Μέσι χειροκροτεί τον Τραμπ για τους βομβαρδισμούς στο Ιράν (vid)
- Έκλεισαν τα Στενά του Ορμούζ – Κανένα φορτίο πετρελαίου δεν διήλθε τις τελευταίες 24 ώρες
- Κρήτη: Συνελήφθη 37χρονος που έφερνε μεγάλες ποσότητες βεγγαλικών από το εξωτερικό
- Ο Βασιλιάς… προελαύνει: Ο Λεμπρόν Τζέιμς συνεχίζει να σαρώνει τα ρεκόρ στο NBA! (vids)
- Το αιχμηρό εξώφυλλο του Time για τον Ντόναλντ Τραμπ – «Make Iran Great Again»

