Ζέτα Δούκα: Συγκινημένη στην εκδήλωση μνήμης για τα πέντε χρόνια από την πυρκαγιά στο Μάτι
Στο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε για τη μνήμη των θυμάτων βρέθηκε η ηθοποιός
Συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, που κόστισε τη ζωή σε 104 ανθρώπους και εκατοντάδες ζώα.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και χθες, 23 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο, παρουσία συγγενών των θυμάτων, των τοπικών Αρχών, αλλά και απλού κόσμου.
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η Ζέτα Δούκα. Η ηθοποιός είναι γνωστή για την ευαισθησία και τη φιλανθρωπική της δράση.
Βρέθηκε στην παραλία «Αργυρά Ακτή» και σε βίντεο που εξασφάλισε το δελτίο ειδήσεων του MEGA ήταν σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.
Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, φαινόταν να παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή το μνημόσυνο, ενώ κατέγραψε με το κινητό της την κατάσταση που επικρατούσε.
Δείτε το βίντεο
- Πλήρης απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη σε τρίτεκνους και πολύτεκνους σε περιφερειακό Δήμο
- Eurostat: Ένας στους τέσσερις νέους στην Ευρώπη εργάζεται ενώ σπουδάζει – Τι ισχύει στην Ελλάδα
- Προϊστορικός οργανισμός των 8 μέτρων ανήκε σε «χαμένο παρακλάδι της ζωής»
- Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου ο Τσιτσιπάς: «Ήταν άψογος στα κρίσιμα σημεία»
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατάθεση για 13 χρόνια πριν – «Καμία σχέση με τη συντονισμένη απάτη που βλέπουμε σήμερα»
- Greek Tourism on Track for Record Revenues in 2025

