Ο Τζος Νίμπο θα παραμείνει για δεύτερη συνεχή σεζόν παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού η ομάδα από το Ισραήλ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας τους.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τζος Νίμπο.
Ο Αμερικανός σέντερ θα παραμείνει στην ομάδα του Ισραήλ και τη νέα σεζόν, με τη συνεισφορά του τη φετινή σεζόν να είναι τεράστια ειδικά στην κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος.
Ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ, με την ομάδα του Κάτας πέρυσι είχε μέσο όρο στη Euroleague, 7,4 πόντους με 65% στα δίποντα και 6,2 ριμπάουντ σε 39 αγώνες στην διοργάνωση, ξεκινώντας στο βασικό σχήμα σε 33 παιχνίδια.
Ο Ριτσάρλισον σε μεγάλη του συνέντευξη στο France Football μίλησε για την δύσκολη περίοδο της κατάθλιψης, μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.
Ο Ακίλε Πολονάρα προχώρησε σε μία διευκρινιστική δήλωση σχετικά με το γιατί δεν προπονείται ακόμη με τη Σάσαρι και υπογράμμισε ότι ο στόχος του είναι να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.