Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός από τις ρωσικές αεροπορικές επιθέσεις για 3η συνεχόμενη νύχτα
Αεροπορικές επιθέσεις, για τρίτη συνεχόμενη νύχτα, εξαπέλυσαν οι ρωσικές δυνάμεις κατά της Ουκρανίας, αφήνοντας πίσω τους τουλάχιστον έναν νεκρό και τέσσερις τραυματίες.
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν σε ρωσική αεροπορική επιδρομή στο Κίεβο για τρίτη συνεχόμενη νύχτα, ανακοίνωσαν οι στρατιωτικές και πολιτικές αρχές τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα Πέμπτη.
«Βρέθηκε πτώμα»
Ακούστηκαν εκρήξεις σε διάφορες περιοχές. Οι υπηρεσίες άμεσης βοήθειας ανταποκρίθηκαν σε κλήσεις από τις συνοικίες Σολομιάνσκι, Σεβτσενκίβσκι, Ποντίλσκι και Νταρνίτσκι μετά τις «εκρήξεις στην πόλη», ανέφερε μέσω Telegram ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Ουκρανίας, ο Βιτάλι Κλίτσκο.
«Στη συνοικία Ποντίλσκι, κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε πολυκατοικία, βρέθηκε πτώμα», διευκρίνισε.
❗️Terrifying consequences of tonight’s drone attack on Kyiv, which happened just one hour ago. Two people have been hospitalised so far. pic.twitter.com/LJBcCZTrRZ
— UNITED24.media (@United24media) July 12, 2023
Στη συνοικία Νταρνίτσκι, δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας «πτώσης συντριμμιών», έκανε γνωστό από την πλευρά του ο Σερχίι Πόπκο, επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης Κιέβου, επίσης μέσω Telegram.
Σύμφωνα με τον Βιτάλι Κλίτσκο, δυο άνθρωποι «νοσηλεύονται» μετά τη διακομιδή τους σε νοσοκομείο, ωστόσο δεν είναι σαφές αν πρόκειται για τους ίδιους. Προσφέρθηκαν φροντίδες σε άλλους δύο τραυματίες επιτόπου, πρόσθεσε ο δήμαρχος.
Ξέσπασαν πυρκαγιές
Εκδηλώθηκαν πυρκαγιές σε πολυκατοικία στη Σεβτσενκίβσκι και σε κτίριο στην Ποντίλσκι, πάντα σύμφωνα με τον αιρετό.
Good night from Kyiv #NAFOfellas pic.twitter.com/kHhG1wKm87
— Andrii fella (@andrii_soloviov) July 12, 2023
Εκρήξεις ακούστηκαν και σε άλλες περιφέρειες της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένων της Μικολάιφ (νότια), της Χμελνίτσκι (δυτικά) και της Ζαπορίζια (νοτιοανατολικά), όπως μετέδωσε ο ουκρανικός στρατός.
Πηγή: ΑΠΕ
- «Νόμος περί Εξέγερσης» – Το Πεντάγωνο προετοιμάζει 1.500 στρατιώτες για αποστολή στη Μινεσότα
- Ταϋγετος: Γλίστρησαν και έπεσαν σε χαράδρα – Δύσκολη η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 8 ορειβατών – 4 τραυματίες
- Ψυχομαγεία, Ταρώ και Θάνατος – Ο Αλεχάντρο Χοντορόφσκι είναι έτοιμος να πεθάνει με έναν «μεγάλο οργασμό»
- Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Το γκολ του Μπλανκ έκρινε τον αγώνα
- Συρία: Στην κομβική πόλη Ράκα εισέβαλε ο κυβερνητικός στρατός – Μάχες με τους Κούρδους, ποιος ελέγχει τι
- Η ΑΙ μπορεί να προκαλέσει «μαζική ανεργία» στο Λονδίνο




