Άκης Πετρετζίκης: «Το αγόρι μας έγινε 2 χρόνων, να το χαιρόμαστε»
Ο γνωστός σεφ παράλληλα με τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις του ασχολείται ενεργά στο μεγάλωμα των δύο παιδιών του.
Πανευτυχής μπαμπάς ο Άκης Πετρετζίκης. Ο γνωστός chef γιορτάσε τα δεύτερα γενέθλια του γιου του, Αχιλλέα, ο οποίος από τότε που ήρθε στον κόσμο του έχει κλέψει την καρδιά.
Ο περήφανος μπαμπάς διοργάνωσε ένα υπέροχο, θεματικό πάρτι ενώ η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ επιμελήθηκε την εντυπωσιακή τούρτα.
Ο Άκης Πετρετζίκης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με την σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους, λίγο πριν ο μικρός Αχιλλέας σβήσει την τούρτα του.
Η τρυφερή ανάρτηση για τον γιό του
«Το αγόρι μας έγινε 2… Να το χαιρόμαστε! #❤️ (Την τούρτα την έφτιαξε η μαμά», έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης στην ανάρτησή του.
- Κασσελάκης: Έγιναν οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με το Predator και δεν κουνιέται φύλλο
- Λέσβος: Αναστέλλουν τη λειτουργία τους οι τυροκομικές μονάδες λόγω του αφθώδους πυρετού
- Μυθικές καταστάσεις: Ο προπονητής της Σενεγάλης πήγε σε… στρατιωτική βάση το τρόπαιο του Κόπα Άφρικα (vid)
- Axios: Ο Τραμπ εξετάζει την κατάληψη του νησιού Χαργκ στο Ιράν – Τι θέλει να πετύχει;
- Μισές εξηγήσεις από Μαρινάκη στη Βουλή για το Athens Alitheia Forum
- Φάμελλος: Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο των Τραμπ – Νετανιάχου




