
Σερβιτόρα στην Πάτρα καταγγέλλει τον εργοδότη της για παρενόχληση – Ήξερε καράτε και τον σάπισε στο ξύλο
Καταγγελία σοκ από υπάλληλο καταστήματος εστίασης στην Πάτρα. Η γνώση πολεμικών τεχνών της φάνηκε…χρήσιμη
Μια νεαρή σερβιτόρα στην Πάτρα είναι αναγκασμένη να φύγει από την πόλη μετά από ασελγείς πράξεις που δέχθηκε από τον 65χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης στο οποίο εργαζόταν και τον οποίο κατήγγειλε.
Σύμφωνα με το pelop.gr το συμβάν σημειώθηκε σε προάστιο της Πάτρας. Όπως ανέφερε η φοιτήτρια, η οποία εργαζόταν για καιρό στην κουζίνα, το τελευταίο διάστημα είχε παρατηρήσει «περίεργη» από τον εργοδότη της, αλλά δεν έδινε σημασία.
Προ ημερών, τα σεξιστικά πειράγματά του άρχισαν να γίνονται εντονότερα και μάλιστα δεν σταματούσε, παρά τις εκκλήσεις της, μέχρι που προκλήθηκε το επεισόδιο μέσα στο κατάστημα.
Ήξερε καράτε και…
Ο εργοδότης φέρεται να της έκανε άσεμνη επίδειξη και να τη θώπευε σε διάφορα σημεία του σώματός της. Η κοπέλα έβαλε τις φωνές, όμως δεν αρκέστηκε σ’ αυτό κι έχοντας γνώσεις πολεμικών τεχνών, άρχισε να τον χτυπά παντού.
Από τις φωνές έφθασαν στην κουζίνα δύο υπάλληλοι, οι οποίοι στην κυριολεξία άρπαξαν τον εργοδότη τους και το απομάκρυναν από τη συναδέλφό τους.
Η νεαρή κοπέλα πήρε τα οφειλόμενα μεροκάματα και αποχώρησε, ενώ εξιστόρησε την περιπέτεια που έζησε στον σπιτονοικοκύρη της, ο οποίος τη συμβούλεψε να προβεί σε μηνυτήρια αναφορά.
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Παράνομη προμήθεια με δικαστική βούλα
- Ευρωκοινοβούλιο: Από τις υποκλοπές στα Τέμπη: «Αυταρχισμός, συγκάλυψη και θεσμική εκτροπή»
- Euroleague: Οι ώρες που θα γίνουν οι ημιτελικοί του Final Four – Πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός
- Αλαβές – Μπαρτσελόνα 1-0: Τρίποντο «χρυσάφι» στη μάχη για την παραμονή
- Αταμάν: «Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ, συγχαρητήρια στη Βαλένθια»
- Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας 3-0: Oι «Πολίτες» νίκησαν εύκολα και περιμένουν γκέλα της ‘Αρσεναλ



