Ναυάγιο στην Πύλο: Στην ανακρίτρια οι εννέα συλληφθέντες
Τραγική εικόνα, οι συγγενείς αγνοουμένων, που έξω από τα Δικαστήρια φώναζαν τα ονόματα των δικών τους ανθρώπων
Ενώπιον της ανακρίτριας οδηγήθηκαν οι εννέα κατηγορούμενοι ως διακινητές στο πολύνεκρο ναυάγιο που σημειώθηκε ανοιχτά της Πύλου παρασέρνοντας στο θάνατο εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες.
Τραγική εικόνα, οι συγγενείς αγνοουμένων, που έξω από τα Δικαστήρια φώναζαν τα ονόματα των δικών τους ανθρώπων, μήπως μάθουν κάτι νεότερο για την τύχη τους.
Οι κατηγορούμενοι, όλοι αιγυπτιακής καταγωγής, αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα, κατηγορούνται για παράνομη είσοδο στη χώρα, παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, πρόκληση ναυαγίου, ανθρωποκτονία από αμέλεια και έκθεση ζωής σε κίνδυνο.
Να θυμίσουμε ότι σε δέκα συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές του Πακιστάν, με τους συλληφθέντες στη χώρα της Ασίας να κατηγορούνται για συμμετοχή σε διακίνηση ανθρώπων που σχετίζεται με το ναυάγιο στην Πύλο.
Εκτιμάται ότι πάνω από 200, ίσως και 300 άνθρωποι από το Πακιστάν επέβαιναν στο μοιραίο πλοίο.
- Φυστίκια: Το σνακ που κάνει καλό στη μνήμη
- Φέτα: Φόβοι για έλλειψη λόγω ευλογιάς προβάτων – Τι «είδε» το BBC
- Εορταστικό ωράριο: Πρεμιέρα κάνει την Πέμπτη – Τι πρέπει να γνωρίζετε
- Μιλγουόκι Μπακς – Φιλαδέλφεια Σίξερς 101-116: Νέα εντός έδρας ήττα από τα «Ελάφια»
- Καιρός: Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία Byron το Σάββατο – Υπερχείλισαν Πηνειός και Ενιπέας – Ήχησε 112
- «Άνθρωποι και ποντίκια»: Ξεκίνησε η προπώληση Ιανουαρίου, μετά τα sold out του Δεκεμβρίου


