Ολυμπιακός: Προσφυγή της ΚΑΕ κατά του οπαδού του Παναθηναϊκού που εξύβρισε τον Μπαρτζώκα
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσέφυγε στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, Ηθικής και Δεοντολογίας κατά του οπαδού του Παναθηναϊκού που εξύβρισε τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Πριν από την έναρξη του Game 2 των τελικών της Basket League, η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε καταγγείλει την φραστική επίθεση που δέχθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας από οπαδό του Παναθηναϊκού.
Οι ερυθρόλευκοι προσέφυγαν στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, Ηθικής και Δεοντολογίας, κατά του συγκεκριμένου ατόμου, για τη συμπεριφορά που επέδειξε προς τον προπονητή της ομάδας. Το εν λόγο συμβάν, έχει καταγραφεί και στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές της αναμέτρησης.
Αναλυτικά η ενημέρωση:
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσέφυγε στην ΕΦΙΔΗΠ (Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, Ηθικής και Δεοντολογίας) κατά του οπαδού του Παναθηναϊκού, που στον δεύτερο τελικό εξύβρισε τον προπονητή της ομάδας μας, Γιώργο Μπαρτζώκα».
- H Δύση φοβάται πως η Ρωσία τοποθέτησε Ορέσνικ στη Λευκορωσία
- Συμβούλιο Ασφαλείας: Έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα για την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Γουινέα: Ομάδα ενόπλων «εξουδετερώθηκε» στην πρωτεύουσα Κονακρί, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»